banner198

Eskiahır Köyü yeni dönem dernek başkanını seçti

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesine bağlı Eskiahır köyü sakinleri, Eskiahır Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleşme Derneği yeni dönem başkanını seçti.

Eskiahır Köyü yeni dönem dernek başkanını seçti
banner145

Eskiahır Köyü yeni dönem dernek başkanını seçti

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesine bağlı Eskiahır köyü sakinleri, Eskiahır Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Güzelleşme Derneği yeni dönem başkanını seçti.  Olağan Kurul Toplantısı’nda bir araya gelen üyeler, tekrar aday olan eski Başkan Aydın Aydınlı için bir kez daha “Evet” dedi.

Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılan üyeler,  2023 yılında derneğin yeni Başkanını belirledi. Katılan üyelerin oy çokluğu ile yeniden Dernek Başkanı seçilen Aydın Aydınlı, Eskiahırlıların geleneklerini yaşatmada, yeni nesle geçmişten günümüze köprü olmakta ve onları bir araya getirmekte en başarılı köylerden olduğunu vurguladığı konuşmasında birlik ve beraberliği perçinleyecek faaliyetleri daha da etkin hale getireceklerini ifade etti. Pandemi sürecinin birçok faaliyeti sekteye uğrattığını söyleyen Aydınlı, “Bizim düğünümüz de bir, cenazemiz de bir, sevincimiz de bir, üzüntümüz de bir, yeri gelince aşımız da bir. Köyümüzü kalkındırmak ve insanımızı manevi bir bağ ile bir arada tutmak, atalarının topraklarını unutturmamak için elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Köyümüzün farklı illerdeki ve önemli mevkilerdeki potansiyelini köyümüz için birleştirmeye devam edeceğiz. Bu yolda bana inanıp desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.  Gündem maddeleri arasında deprem hakkında da görüşen Aydınlı, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet ve ailelerine de sabır diledi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2023, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER