banner198

Hacımuslu Köy Konağı Açılışı Gerçekleşti

13. Yüzyıla dayanan tarihi ile Hacımuslu Köyü çok amaçlı konağına kavuştu

Hacımuslu Köy Konağı Açılışı Gerçekleşti
banner145

Kurşunlu ilçesine 5 km mesafede yer alan kuruluş tarihi 13. Yüzyıla dayanan Hacımuslu Köyü, çok amaçlı kullanıma hizmet verecek yeni konağına kavuştu.

Kurşunlu belediye başkanı Şakir Kaymak, il ve ilçe meclis üyeleri, Köy muhtarı Emre Tartan, Dernek Başkanı Cihat Demirtaş, köy sakinlerinin katıldığı etkinlikte kuran tilaveti ile açılışı yapıldı.

Eski köy binası yerine 2017 yılında Hacımuslu Köyü Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cihat Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile dönemin köy muhtarı İsmail Çimen ve ihtiyar meclisi önderliğinde başlayan inşaatın yapımı iki yıl sürdü. Köy konağı yapımı tamamen köy hayırseverlerinin büyük katkıları ile devlete hiç bir yük olmadan inşa edildi. Köy konağı iki katlı olup, büyük bir yaran salonu, yemek salonu, mutfak, iki tuvalet, lavabo ve yeniden düzenlenen geniş bir avludan oluşmaktadır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 04:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 5 yıl Önce

Orayı İsmail Çimen muhtar yaptırdı onu da analım.

Sinan Gezer
Sinan Gezer - 5 yıl Önce

Çok güzel oldu. Hacımuslumuza yakıştı. Cihat bey ve ekibi çok güzel işler yaptı.. umarım belediye başkanımızda ilçeden köye gelirken kullandığı yolu görmüştür.. malesef çogu yerde 2 araç yanyana geçemiyor ve asfalt değil..

Yunus ayhan
Yunus ayhan - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun inşAllah emeği geçenlere teşekkür ederim i

SIRADAKİ HABER