banner198

Kenan Karabacakı kene ısırdı

Çankırının başarılı bürokratlarından Kenan Karabacak kene ısırması sonucu Kırım Kongo kanmalı ateşi teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.

Kenan Karabacakı kene ısırdı
banner145

Çankırı’nın başarılı bürokratlarından Kenan Karabacak kene ısırması sonucu Kırım- Kongo kanmalı ateşi teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.

Uzun bir dönem mecliste Çankırı Milletvekillerini danışmanlık görevini üstlenen ve son olarak AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu’nun danışmanlığını yaparken görevinden istifa ederek AK Parti Çankırı Belediye Başkan aday adayı olan ve Deniz Müsteşarlığı Personel Daire Müdürlüğü görevini sürdüren Çankırı’nın sevilen simalarından Kenan Karabacak’ı kene ısırdı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Orta Elmalık kasabasında babaocağını ziyaret ederken bahçede kene ısırması sonucu akşam ateşlenerek hastaneye başvuran Karabacak’a,  yapılan tahlil sonrası Kırım Kongo kanamalı ateşi teşhisi konuldu.

 Ankara Numune Hastanesi intaniye servisine kaldırılarak tedavi altına alınan Kenan Karabacak’ın sağlık durumu ciddiyetini korurken dün kendisiyle yaptığımız telefon görüşmesinde “Çarşamba gününden beri yatmaktayım. Bilincim ancak birkaç saat önce yerine geldi. Ve ilk sizinle konuşuyorum. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum” dedi.

Numune Hastanesi İntaniye servisinde tedavisi süren Kenan Karabacak’a, Çankırı Postası yazı ailesi olarak acil şifalar diliyor ve kendisinden dualarınızı eksik etmemenizi istiyoruz

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER