banner198

Öğretmenin Sınırı Yok Proje Uygulaması Devam Ediyor

Öğretmen Akademisi Vakfı ve Garanti Bankası aracılığıyla öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen “Öğretmenin Sınırı Yok” proje uygulamsı devam ediyor

Öğretmenin Sınırı Yok Proje Uygulaması Devam Ediyor
banner145

Öğretmen Akademisi Vakfı ve Garanti Bankası aracılığıyla öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen “Öğretmenin Sınırı Yok” proje uygulaması devam ediyor.


Proje, 2-3-4 Mart 2012 tarihlerinde TOBB İlköğretim Okulu, Mehmetçik İlköğretim Okulu ve Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu yönetici ve idarecileri için Mehmetçik İlköğretim Okulunda yapıldı.

 

Bu proje, düşünen, sorgulayan ve araştıran bir eğitim modelinin uygulanmasına katkıda bulunmak amacıyla, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik eğitim faaliyetlerini kapsıyor. Bu kapsamda yönetici ve öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik ‘’İletişim Becerileri, Sınıf Yönetimi ve Ölçme ve Değerlendirme, başlıkları altında iki buçuk gün süren eğitim faaliyeti gerçekleştirildi. Bu eğitimin daha sonra bir yıl boyunca sanal ortamda devam edeceği bildirildi.

 

 

Songül Boybeyi, Veysel Parlak, Özkan Dursun ve Tülay Ayazoğlu’ndan oluşan eğitim uzmanları bu eğitimi vermekten çok mutlu olduklarını, Çankırı’nın eğitim – öğretim alanında geçtiği bu ataktan memnun olduklarını, idareci ve öğretmenlerin istekli davranışlarının kendilerini daha da motive ettiğini belirterek, Okul Müdürleri Ahmet Yolcu ve Salih Cırık’ ve tüm öğretmenlerine teşekkür ettiler.

 

Program esnasında projenin uygulandığı Okulları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, öğretim görevlileri ve öğretmenlerle sohbet etti. Bu kurs sonunda onlarda olumlu yönde değişiklikler göreceğinden emin olduğunu, Mehmetçik İlköğretim Okulundan zaten memnun olduklarını belirtti.

 

Program sonunda Okul Müdürleri Cemalettin Tağlı, Ahmet Yolcu ve Salih Cırık tarafından öğretim görevlilerine tuz lambası hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER