banner198

Vadi Spor Kulübü, Spor Merkezi açıldı

Vadi Spor Kulübü Spor Merkezinin açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Vadi Spor Kulübü, Spor Merkezi açıldı
banner145

Vadi Spor Kulübü Spor Merkezinin açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Tevfik Fikret Caddesine kurulan minderde gösteri maçına çıkan sporcular, soğuk havaya rağmen büyük ilgiyle izlendi.

Açılışa, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, ÇKÜ Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, bürokratlar, spor camiası ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vadispor Kulübü Başkanı Selahattin Çöpten, en kutsal yatırımın insana olan yatırım olduğunu söyleyerek, “Biz de Vadispor Kulübü olarak gençlere yatırım yaptık” dedi.

Yetiştirecekleri sporcularla Çankırı’nın sesini Avrupa ve Dünya da duyurmayı hedeflediklerini ifade eden Çöpten, kulübe bağlı 214 lisanslı sporcuyla, 19 tescilli spor branşında sporcu yetiştirdiklerini söyledi.

Önemli olanın sağlıklı ve ahlaklı sporcular yetiştirmek olduğunun altını çizen Çöpten, başarılı gençler yetiştirmek istediklerini, bunun içinde herkesten özellikle iş dünyasından sponsorluk yardımıyla kendilerine destek vermelerini istedi.

Daha sonra söz alan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, daha önce yaptığı bir konuşmasına atıfta bulunarak, “Kilolu daire müdürü istemiyorum. Herkes boyuyla doğru orantılı bir kiloya sahip olacak ve spor yapacak” diye konuştu. Spora önemli destekler vereceklerini dile getiren Özcan, geçtiğimiz günlerde İşitme Engelliler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Avrupa 1. ve 2.’si olan Karadeniz kardeşleri cumhuriyet altınıyla ödüllendirdiklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından caddeye kurulan minderde spor gösterilerine geçildi. İki minik sporcunun Boks müsabakası ilgiyle izlenirken, gösteriler Bilek Güreşi, Karate, Kick Boks ve sporcuların tuğla kırmasıyla son buldu.

Vadispor’a verdiği katkılarından dolayı Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Postası Sahibi Ercan Şeker, Bilek Güreşçisi Şaban Mazak, Giyim Dünyası, İkizler İnşaat ve Erkaya Mobilya’ya teşekkür plaketi sunuldu.

Tören, açılış kurdelesinin kesilmesi ve 65 kilo Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında 4. olan Murat Polat’ın gösterisiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER