banner198

18 Ayda 18 Yeni Proje Birbir Uygulamaya Konuluyor

18 Ayda 18 Proje kapsamında yer alan Mezarlık İdari Bina-Gasilhane ve Çevre Düzenleme projesi start aldı.

18 Ayda 18 Yeni Proje Birbir Uygulamaya Konuluyor
banner145

Çankırı Belediyesi “18 Ayda 18 Proje” sloganıyla başlattığı projeler kapsamında yer alan Mezarlık İdari Bina-Gasilhane ve Çevre Düzenleme projesi start aldı.

 

Belediyenin dış cephe restorasyonu ve tamamlanmak üzere olan Deveciler parkından sonra “Mezarlık İdari ve Gasilhane Binası” nın temeli atılarak çalışmalara hızla devam ediliyor.

 

Açıklanan projelerin büyük bir bölümünün de ihale aşamasında olduğu ve uygulanacak projelerin finansı noktasında çalışmaların da son aşamaya geldiği belirtildi.

 

 

Belediye dış cephe restorasyonu çalışmaları devam ederken, 90 m2.lik Gasilhane Binası, 240 m2. lik iki katlı idari bina ve 80 m2.lik taziye salonu ile sosyal donatılardan oluşan mezarlık idari bina ve gasilhane projesinin 100 günde tamamlanması ve hizmete sunulacağı ifade edildi.

 

Çevre düzenlenmesinin de yapılacağı proje kapsamında,1150 m duvar üzeri ferforje demir korkuluklar yenilenerek, giriş kapıları kontrollü geçiş sağlanacak şekilde sürgülü ferforje yapılacak. Ayrıca mezarlık içerisine çeşmeler yapılıp, aydınlatma sistemi ve hoparlör sistemi kurulacak.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER