banner198

2. Geleneksel Çankırı Tanıtım Günleri startı verildi

2012 yılında ilki yapılan Çankırı Tanıtım Günleri bu yıl ikincisi yapılarak gelenekselleşecek.

2. Geleneksel Çankırı Tanıtım Günleri startı verildi
banner145

İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2012 yılında ilki yapılan “Çankırı Tanıtım Günleri” bu yıl ikincisi yapılarak gelenekselleşecek. 

 

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İstanbul Çankırılılar Vakfı Genel Başkanı Eşref Harmandar, Genel Başkan Yardımcıları İlker Karataş ve Tuncer Özvar,  İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş, Federasyon Genel Sekreteri Zekeriya Açıkgöz, Başkan Yardımcıları Mehmet Altıntop, Mehmet Güneş ve İsmail Kılıçarslan’ın katılımı ile 2.Çankırı Tanıtım Günleri’nin ilk hazırlık toplantısı yapıldı.

 

 

İstanbul’da kahvaltılı toplantıda bir araya gelen heyet,  İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde tüm Türkiye’yi ve tüm Çankırılıları ikinci kez buluşturmayı planladılar.

 

Vali Vahdettin Özcan, Çankırı Tanıtım Günleri’ne büyük önem verdiklerini belirterek, “Her yıl bu etkinliği yapıp geleneksel hale getirmeyi planladık. Bu planımızı da gerçekleştirmek için bugün burada bir aradayız. Şubat ayı içerisinde Çankırı’da Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Özel Sektör temsilcilerimizin katılacağı ikinci bir toplantıyı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Yapılması planlanan etkinliğinin detaylarının gelecek toplantılarda daha ayrıntılı bir şekilde görüşüleceğini belirten Heyet, 3 Ekim-6 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2.Geleneksel Çankırı Tanıtım Günleri’ne tüm Türkiye’yi, tüm Çankırılıları ve Çankırı’yı tanımak isteyen herkesi beklediklerini ifade ettiler.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER