banner198

2010–2011 Halk Oyunları İl birinciliği yarışmaları yapıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen 2010–2011 Eğitim Öğretim yılı halk oyunları il birinciliği yapıldı.

2010–2011 Halk Oyunları İl birinciliği yarışmaları yapıldı
banner145

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Okulları (Yıldızlar) ve Ortaöğretim Okulları arası Stirilize ve geleneksel Halk Oyunları İl birinciliği yarışmaları Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

 

Genel Koordinatörlüğünü Çankırı Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Tosyalıoğlu’nun yaptığı yarışmanın Jüri Üyeliklerini Çankırı, Çorum ve Karabük İllerinden seçilen dallarında uzman 7 Hakemin yaptığı yarışma 4 kategoride yapıldı.

 

Yıldızlar Geleneksel kategorisinde 1. Atatürk İlköğretim Okulu, 2. Dr. Refik Saydam İlköğretim Okulu; Yıldızlar Sterilize kategorisinde 1. Şahit Yahya Coşkuner İlköğretim Okulu, 2. Yapraklı İlköğretim Okulu; Gençler Geleneksel kategoride 1. Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, 2. Ticaret Meslek Lisesi, 3. Gazi Anadolu Lisesi; Gençler Sterilize Kategorisinde ise 1.Yapraklı Çok Programlı Lisesi oldu.

 

Yapılan yarışmalar sonucunda dereceye giren gruplara ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Halit Tosyalıoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Hlim Hıcıplı tarafından verildi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER