banner198

3 Mayıs Türk Milliyetçileri Bayramını Kutluyorum

Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanı Aybars Şentürk 3 Mayıs Türk Milliyetçileri günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

3 Mayıs Türk Milliyetçileri Bayramını Kutluyorum
banner145

Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanı Aybars Şentürk  3 Mayıs Türk Milliyetçileri günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

"3 Mayıs 1944 Türk milliyetçiliğinin varlık iradesini ortaya koyuşunun tarihi vesikalarındandır. Türklüğün izzet ve ismetine yakışır bir hareket tarzıyla ortaya çıkan bu irade, dönemin siyasi gelişmelerine karşı milli reflekstir.

Dönemin siyasi iktidarı tarafından zorbaca icra edilen, milli haysiyeti ve milli değerleri hedef alan tüm çabalar, Türk milleti tarafından derin bir tepkiyle karşılanmıştır.

 

3 Mayıs Ruhu bugün geldiğimiz noktada yaşamaktadır ve yaşamaya devam edecektir. Türk milletine gönülden bağlı olan Ülkücü Hareket, Türk Milleti'ni ilgilendiren her mesele karşısında mesai harcamakta, Türk Milliyetçiliği'ni yargılama noktasında olan mihraklar karşısında dik durmakta ve de milleti adına koyduğu hedefleri gerçekleştirme yolunda elinden geleni fazlasıyla yapmaktadır.

 

3 Mayıs 1944’ün yıl dönümünde, onurlu mücadeleleriyle Türk milletine gönül vererek yolumuzu aydınlatan bütün milliyetçi kahramanları rahmetle anıyor, bütün Turan coğrafyasının 3 mayıs Türk Milliyetçileri bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

 

Aybars Şentürk

Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER