banner198

AB Hibe Programları Tanıtım Toplantısı düzenlendi

Milli Eğitim Müdürlü, son dönemde açılan proje teklif çağrılarına yönelik olarak eğitim faaliyetleri düzenlendi.

AB Hibe Programları Tanıtım Toplantısı düzenlendi
banner145

Çankırı Milli Eğitim Müdürlü, son dönemde açılan proje teklif çağrılarına yönelik olarak  eğitim faaliyetleri düzenlendi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yayınlanan Türkiye’de Mesleki Ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması ve Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından yayınlanan Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Hibe Programlarına yönelik olarak verilen eğitimler 18-19 Haziran 2012 tarihlerinde tüm okul ve kurumlardan idareci ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

Toplantıya katılan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek yayınlanan bu hibe programlarının çok önemli fırsatlar olduğunu, yerel ve ulusal düzeyde birçok sorunun çözümünde hazırlanacak projelerin çok önemli katkıları olacağını söyleyerek tüm okul ve kurumların proje hazırlama konusunda istekli davranmasını istedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Ekibinden İsmail Karadana ve Fatih Kartal tarafından hibe programlarının tanıtımı yapıldı. Programlar kapsamında kurulacak ortaklık yapıları, projelerin içerikleri, hibe oranları hakkından verilen bilgilerden sonra uygulamalı olarak başvuru formu doldurma eğitimleri verildi. Hibe oranlarının 40.000€ ile 250.000€ oranında değişiklik göstereceği projelerin son başvuru tarihleri ile başvuru formu gönderme usulleri de katılımcılara aktarıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER