banner198

AB PROJESİNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ?

Gerçekleştirilecek olan Avrupa Birliği Gençlik Projesinde yer almak isteyen gönüllüler aranıyor.

AB PROJESİNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ?
banner145

Gerçekleştirilecek olan Avrupa Birliği Gençlik Projesinde yer almak isteyen gönüllüler aranıyor! 

 

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren “Çankırı Eğitim ve Gençlik Topluluğu”nun hazırlamış olduğu AB Gençlik projesi, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edildi.

 

“Gençlik Değişimlerinde Kalitenin Yükseltilmesi (Raising Quality in Youth Exchanges)” isimli Eylem 4.3-Eğitim Kursu projesi, 19-25 Kasım 2011 tarihleri arasında 11 ülkeden toplam 27 kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek. Çankırı’nın ev sahipliği yapacağı projenin diğer ortakları ise; Litvanya, Malta, Slovak Cumhuriyeti, Fransa, İtalya, Yunanistan, Romanya, Polonya, Bulgaristan ve İngiltere.

 

Uluslar arası gençlik değişimleri alanında potansiyel lider adaylarını eğiterek yeni liderler oluşturmak ve bu yolla gençlik değişimlerinin kalitesini arttırmak amacını taşıyan proje sayesinde, diğer ülkelerden gelecek katılımcılarla işbirliği yaparak yeni AB Gençlik Değişim Projeleri oluşturması hedeflenmektedir.

 

Uluslararası eğitim tecrübesi olan üç farklı eğitmen tarafından, tamamı İngilizce olarak yürütülecek olan proje kapsamında yapılacak atölye çalışmalarının yanında tarihi ve turistik mekan gezileri, okullarda söyleşi ve bilgilendirme toplantıları, yerel yönetici ziyaretleri, aile ziyaretleri, sportif etkinlikler, kültür geceleri, vb. birçok farklı etkinlik yapılması planlanmıştır.

 

Gönüllü olarak bu projede yer alarak İngilizce dil becerinizi geliştirmek; hem diğer Avrupa ülkelerinin farklı kültürlerini yakından tanıyabilmek hem de kendi kültürümüzü Avrupalılara tanıtabilmek istiyorsanız, sizlere sunulan bu fırsatı yakalamak için acele edin.

 

Ayrıntılı Bilgi ve İletişim İçin:

Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu Üst Kat

[email protected]

0 376 213 88 79

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER