banner198

Ajans Press Çankırı medyasını da networkune ekledi

Ajans Press, bundan böyle Çankırı yerel medyasını takip ederek abonelerine servis edecek

Ajans Press Çankırı medyasını da networkune ekledi
banner145

Ajans Press, bundan böyle Çankırı yerel medyasını takip ederek abonelerine Çankırı Haberlerini servis yapacak.

 

Medya takip kuruluşu Ajans Press, Türkiye genelinde 81 ili kapsayacak şekilde şube ve temsilcilikler açtığını ve bu sayede takip ettiği yerel ve bölgesel yayınların sayısını yüzde 80 oranında artırdığını duyurdu.

 

Ajans Press’in, Türkiye çapındaki yeni yapılanmasında, Çankırı, Çorum, Amasya, Tokat ve Yozgat illerini kapsayan bir bölge temsilciliği de oluşturuldu.

 

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, "Ajans Press olarak 58 yıldır Türkiye'nin medyada dünyaya açılan kapısı olmaya çalışıyoruz. Şimdi yerel ve bölgesel medyayı da en geniş şekilde kapsama alanına alıyoruz. Yerel medyada tam bir cevher yatıyor. Sadece biz değil kurumlar da yerel medyaya giderek daha fazla önem veriyor" dedi.

Yerel ve bölgesel medya artık herkes için önemli

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, önceki gün Ramada Plaza’da temsilcilerin de hazır bulunduğu bir lansman gerçekleştirerek “81 il” projesini tanıttı.

Şirketin yerel medyaya yönelik yatırımlarını, yerel medya temsilcilerinin de katıldığı bir basın toplantısında aktaran Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, yerel medyanın şirketler ve kuruluşlar için öneminin hızla arttığına dikkat çekerek, "Ulusal bazda 30'un üzerinde gazeteyi takip ediyoruz. Bu gazetelerin de yüzde 80'i bize dijital olarak geliyor. Bu şekilde aranan bütün kelimeleri akıllı sistemlerle anında bulma şansına sahibiz" diye konuştu. Sadece kupür ve haber takibi yapmadıklarının altını çizen Özkan, "Haberleri işleyip, nitelikli hale getiriyoruz. Trend analizleri, sektör raporları hazırlıyoruz. Markaların karşılaştırmalı analizlerini yaparak performanslarını ölçüyoruz. Bu sayede şirketlerin reklam ve pazarlama stratejilerinin oluşumuna destek sağlıyoruz" dedi.

 

Yerel ve bölgesel medya Ajans Press network’ü sayesinde sınırlarını aşıyor

Ajans Press tarafından takip edilen yayınlar, Türkiye’den ve dünyadan birçok kurumun medya takip sonuçlarında yer alıyor. Ajans Press yayın network’üne yeni dahil olan yerel ve bölgesel yayınlar da bu sayede sınırlarını aşarak daha yaygın bir kitle tarafından bilinir konuma gelecek.

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “2009 yılında açtığımız ve başarı modeli olarak kabul ettiğimiz KKTC Temsilciliğimiz, Ajans Press’in networkünü oluşturmada ilk adımımızdı. ‘81 il’ projemizin en önemli yanı tüm paydaşlarımız için birçok fayda sağlıyor olmasıdır.” dedi.

Ajans Press dünyada da saygın konumda

Uluslararası Kupür Büroları Federasyonu (FIBEP) ve Uluslararası Radyo Televizyon Takip Derneği (IABM) üyelikleri bulunan Ajans Press, ulaştığı standartlarıyla bir yandan tüm ülkelere hizmet verirken bir yandan da her ülkedeki medya takip hizmetlerini talep edilmesi halinde müşterilerine sunabiliyor. Medya takibinde sınırları kaldıran Ajans Press, aynı zamanda televizyon-radyo kanallarından digital kayıt/arşiv ve bu kayıtları internetten online bir sistemle sunma teknolojisiyle sektörün öncülüğünü yürütüyor.

 

Sosyal medyayı da takip edeceğiz
İnternette çıkan haber ve yazıların da önemine değinen Özkan " Şu anda 3 binin üzerinde internet portalını takip ediyoruz. Yakında bu sayı 10 bini geçecek. Ayrıca 12 bin blog da takip ettiğimiz mecralar arasında" dedi.


Özkan, sosyal medyanın ve burada yazılanların şirketler ve markalar için öneminin hızla arttığına dikkat çekerek, "Yeni sürprizimiz sosyal medyanın da takip etmek olacak. Bu şekilde twitter, facebook gibi sosyal paylaşım ağlarında çıkan yazı ve görüşleri takip ederek şirketlerin ve markaların tüketici eğilimlerini erkenden alarak uygun stratejiler geliştirmesine katkı yapacağız. Sosyal medyanın önemi artık herkes tarafından kabul ediliyor. Çünkü burada çıkan bir görüş çok kısa zamanda binlerce insan tarafından paylaşılabilir hale geliyor. Olumsuz bir konu olunca da etkisi doğal olarak katlanarak büyüyor" diye konuştu.

Bölge Temsilciliği kuruldu

Ajans Press’in bölgesel örgütlenmesinde, Çankırı, Çorum, Amasya, Tokat ve Yozgat illeri bir bölge temsilciliği çatısı altında toplandı. Bölge Temsilciliğini de, Çorum’dan Baytaş Basım Yayım ve Ticaret A.Ş. üstlendi. İstanbul Ramada Plaza’da düzenlenen temsilciler toplantısında da bu bölgeyi, Baytaş adına Ayşe Uncu temsil etti.

 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER