banner198

AK Parti büyük şölene hazırlanıyor

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, bu hafta Pazar günü Ankara da yapılacak olan AK Parti 4. Olağan Kongresi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

AK Parti büyük şölene hazırlanıyor
banner145

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, bu hafta Pazar günü Ankara’da yapılacak olan AK Parti 4. Olağan Kongresi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Çivitçioğlu açıklamasında şunlara değindi;

Ülke ve parti hedeflerinin konuşulacağı, Türkiye’yi Dünyanın izleyeceği AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi heyecanına Çankırı olarak ortak olmaya davet ediyoruz.

İsimler üzerinde değil ilkeler üzerinde siyaset yapan bir partinin, Türkiye’nin partisinin, dünyaya yön veren ve dünyanın izlediği bir partinin ilk ustalık dönemi büyük kongresi yapılacaktır. Bu kongremiz 4. Olağan Büyük Kongre olup birçok ilklerle dolu olacak ve büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirilecektir.

Değerli Çankırılı hemşehrilerim,

Güzel ülkemiz Türkiye’mizin, 2023 hedeflerine AK PARTİ ile varacağını, bu partinin bu milletin partisi olduğunu yeniden gösterecek olan kongremizin olağan bir kongre olmasına rağmen edindiğimiz izlenimlere göre, olağanüstü bir ilgiyle izleneceğini anlamaktayız. Öyle bir ilgi ki, sadece Türkiye’mizden değil aynı zamanda dünyanın dört bir tarafından da katılımcıların, parti yöneticilerinin, liderlerin olması da bunu gösterecektir. Tüm konuşmalar İngilizce, Fransızca, Almanca, Arapça, Rusça, İspanyolca ve Portekizceye simültane çevrilecek, ayrıca işaret diliyle de işitme engellilere ulaştırılacak olması da anında izlenebilir ve anlaşılabilirlik sağlayacaktır.

11 yılı geride bırakan AK Parti'nin 2023 vizyonu ile ilgili gelecek 11 yıldaki hedeflerinin anlatılacağı, ülke ve dünya meselelerinde önemli mesajların verileceği kongremizin; gerek Türk demokrasisi için gerek partimiz ve gerek ülkemiz ve gerekse milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Kardeşliğin ulusal anlamda pekişmesi ve aynı zamanda küresel anlamda sergilenmesi açısından Türkiye’den dünyaya bir barış ve demokrasi çağrısı niteliğinde ışık olacaktır.

Biz de ÇANKIRI İL TEŞKİLATI olarak bu kongremizden edindiğimiz bilgiler ve aldığımız mesajlar doğrultusunda kendimizi yenileyecek, Çankırı ölçeğinde çalışmalarımıza yön vereceğiz. Aldığımız bayrağı ulaştırabildiğimiz en üst noktaya dikeceğiz…

30 Eylül'de Ankara Arena Spor Salonu'nda saat 11.00’da gerçekleştirilecek olan AK PARTİ 4. Olağan Büyük Kongresi'nde demokrasi şölenine tüm hemşerilerimizi davet ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER