banner198

Ak Parti Çankırı Heyeti Bakan ziyaretlerini sürdürüyor

Ak parti heyeti Bakn Günay ve meclis Başkanı Çiçeki ziyaret etti

Ak Parti Çankırı Heyeti Bakan ziyaretlerini sürdürüyor
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz’dan oluşan Çankırı heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve T.B.M.M. Başkanı Cemil Çiçek’i makamında ziyaret etti.

 

İlk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ ı ziyaret ederek Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi telesiyej projesiyle ilgili çalışmaların hızlandırılmasını talep eden heyet, bakan’dan olumlu yanıt aldı. Pisttin bu sene hizmete girebilmesi için işlemin çabuklaşması talimatını veren Bakan Günay’a, Çankırı ’ya yeni bir müze binası yapılması için alternatif yerler de sunuldu. Balıbağı köyü mevkiindeki Tuz mağarası’nın turizme kazandırılması talebi; Bakan tarafından olumlu karşılandı.

 

Çankırı Belediyesinin kale rekreasyon çalışması için destek talebindede bulunan heyet ilçelerimizde tarihi alanların ve cadde düzenlemelerinin yapıla bilmesi için, kaynak aktarımı talebini de dile getirdi.

 

Daha sonra T.B.M.M. Başkanı Cemil Çiçek‘e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çankırı heyeti temaslardan memnun olarak ayrıldı.

 

Öte yandan Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, tüm Çankırı halkının Kadir Gecesi, Ramazan Bayramın ve ardından da Zafer Bayramını kutlayarak selam ve sevgilerini gönderdi.

 

Çivitcioğlu,” Çankırılı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramınızı ve Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor; Selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER