banner198

AK Parti Danışma Meclisini Topladı

AK Parti Danışma Meclisini Topladı

AK Parti Danışma Meclisini Topladı
banner145

AK Parti İl Danışma Meclisi 100. Yıl Kültür Merkezi Konferans salonunda toplandı.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Av. İdris Şahin, Türk milletinin ve dünyadaki mazlum milletlerin umudu olan başbakan Erdoğan’ın teşkilat mensupları olmaktan duydukları gururu ifade ederek 12 Eylül referandumunda vakar duruşları nedeniyle CHP ve MHP il başkanlarına teşekkür etti.

Şahin konuşmasını sürdürerek “Hiç bir zaman onları karalamadık. Ama maalesef başlarına gelen her şeyin müsebbibi olarak bizi görüyorlar. Demek ki etrafımızdaki siyasi oluşumlara yön veren bir teşkilatız” diye konuştu.

Çankırı’da ki seçmen sayısının %10’unu parti üyesi yapmaları gerektiğini söyleyen Şahin, “Seçimler yaklaşıyor. Şu an için işleyen ve bu memlekete hizmet eden bir teşkilatız. Birbirimizin arasını açmaya, birlik ve beraberliğimiz bozmaya,  AK Parti teşkilatını bölmeye çalışacaklara dikkat etmeliyiz” uyarısında bulundu.

Şahin'in ardından kürsüye gelen Çankırı eski Milletvekili Tevfik Akbak kısa bir selamlama konuşmasında bulundu.

Daha sonra kürsüye gelen Dr. Nurettin Akman Çankırı'da yapımı devam eden altyapı ve duble yol çalışmlarında büyük bir mesafe kaydedildiğini belirterek önümüzdeki yıl Çankırı- Ankara karayolunun sıcak asfaltla kaplanacağı müjdesini verdi.  

Şair Rıdvan Yamuç'a Plaket

Renkli kişiliğiyle tanınan ve Çankırı'ya gelen siyaset ve sanat dünyasının ünlülerine yazdığı şiirlerle adından söz ettiren Rıdvan Yamuç'a AK Parti İl Başkanlığınca teşekkür plaketi verildi.

Ankara'ya gittiğimizde kabinenin bütün üyelerinin kendilerine Rıdvan Yamuç'u sorduğunu belirten Şahin " Çankırı tanıtımına yaptığı katkıdan dolayı Rıdvann Yamuç'a teşekkür plaketini takdim ediyorum." dedi.

Toplantıya Çankırı Milletvekilleri Nurettin Akman, Suat Kınıklıoğlu, 22. Dönem Çankırı Milletvekili Tevfik Akbak, İl Başkanı İdris Şahin ve partililer katıldı.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER