banner306
banner198

AK Parti de Temayül Yoklaması Yapıldı

15 Nisan da İl Kongresine gidecek olan Ak Parti de temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti de Temayül Yoklaması Yapıldı
banner145

15 Nisan’da İl Kongresine gidecek olan Ak Parti’de temayül yoklaması yapıldı.

 

İl Yönetim Kurul Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının oy kullandığı temayül yoklamasında “Yeni oluşturulacak İl Yönetim Kurulunda kimleri görmek istersiniz” diye soruldu.

 

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ’nün Koordinatör Milletvekili olarak gerçekleştirdiği oylamada,  Küpçü ‘nün pusulaları tek tek sayıp bir torbaya doldurarak yanında götürdüğü, oylama sonucunu kimseyle paylaşmadığı ve sonucu rapor halinde Genel Merkeze sunacağı öğrenildi.

 

Öte yandan Salim Çivitçioğlu ve Hüseyin Boz’un aday olması beklenen kongre öncesi, Merkez İlçe delegesi 106 kişinin delegeliğinin iptal edilmesiyle ilgili gerçekleşen sürecin parti içinde büyük tartışmalara ve ayrışmaya yol açacağı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.

 

Temayül yoklamaları ‘gaz’ almadan öteye gitmiyor!

Ak Parti’de temayül yoklaması geleneği öteden beri süregelen bir yöntem olmasına rağmen, temayül yoklamalarından çıkan sonuçların hiçbir zaman Genel Merkezce uygulanmıyor olması Teşkilatın görüşüne başvurduk denerek gaz almadan öteye gitmiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304