banner198

AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması

AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması
banner145

AK Parti Kurşunlu İlçe Başkanı İsmail Tepeçam, Kurşunlu ilçe merkezine asfalt döküm çalışmalarının başlaması nedeniyle basın açıklamasında bulundu.

AK Parti’nin yerinde ve doğru uygulamaları neticesinde Kurşunlu’nun doğalgaza kavuşan ilk ilçe olduğunun altını çizen Tepeçam, “ Hükümetimizin ve AK Parti iktidarın yatırımları ilçemizi adeta bir cazibe merkezi haline getirdi” diye konuştu. Yapılan çalışmalar dolayısıyla bozulan asfaltın Karayolları Genel Müdürlüğü asfalt döküm ekiplerince yeniden döküldüğüne dikkat çeken Tepeçam,  “İlçemizin sıcak asfalta kavuşturulmasında AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’e, özverili çalışmalarda bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerine, şahsım ve ilçe teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER