banner306
banner198

Ak Parti Ortaya adeta çıkartma yaptı

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Orta ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Ak Parti Ortaya adeta çıkartma yaptı
banner145

Ak Parti Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Orta ilçesinde vatandaşlara hitap etti. 

 

İlçe esnafını ziyaret eden milletvekili adayları, daha sonra Orta Belediye Başkanlığına geçti. Oldukça yüksek tempo da geçen gün belde ziyaretlerinin ardından havanın kararmasıyla son buldu.

 

Seçim çalışmaları kapsamında kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Orta ilçesine giden Çankırı Ak Parti milletvekili adayları ve teşkilat üyeleri Orta’yı karnaval alanına çevirdi.

 

Orta ilçesine giderken güzergah üzerinde bulunan köy yollarında bekleyen gruplar araçları durdurarak vekil adaylarına sevgi gösterisinde bulundu.

 

 

Orta Pazar alanında vatandaşlara seslenen İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, ‘Orta’nın Çankırı birinciliği, Çankırı’nın Türkiye birinciliği için durmadan sıkılmadan 12 Hazirana kadar çalışacağız. Sizden Allah nasip ederse iki arkadaşımızı çok büyük oy oranıyla Türkiye Büyük Millet Meclisine göndermenizi istiyorum. Çalışmalarınızda kimseyi ötekileştirip berileştirmeden bütün arkadaşlarımızı kazanmanızı istiyorum” dedi.

 

Filiz, “Çankırı’ya yatırım yapmak en büyük milliyetçiliktir”

Daha sonra mikrofona gelen Ak Parti Milletvekili adayı Hüseyin Filiz, “Kim bize ‘Orta inansını tarif et?’ derse, milli ve manevi duygularına bağlı vatanperver kırsal kesimin insanlarıdır deriz” diyerek konuşmasına başladı.

 

Orta’nın bugüne kadar kalkınmada öncelik alamadığını ifade eden Filiz, “Ancak partimiz döneminde gerekli yatırımları almak için düğmeye basılmıştır. Ben yılardır Orta’da şubesi olan traktör ve römork satan bir kardeşinizim. Bu ilçenin sorunlarını biliyorum. Sizlere hizmet etmeyipte kimlere hizmet edeceğiz? Kimileri biz milliyetçiyiz diyor! İkimizden daha milliyetçi olan var mı? Biz burada doğduk, yatırımlarımızı Çankırı’ya yaptık ve daha da yapacağız. Çankırı’ya yatırım yapmak Çankırı’yı kalkındırmak en büyük hizmet, en büyük milliyetçiliktir” dedi.

 

 

Şahin “Kantar belinde, Bulduk rampasında çektiğiniz sıkıntıyı biliyoruz

Orta seninle gurur duyuyor tezahüratları eşliğinde mikrofona gelen İdris Şahin, “Orta ilçesinin havası soğuk yüreği her zaman sıcak olan değerli insanlarını selamlıyorum. Bu güzelliği kelimelerle ifade edemezsiniz. Şuan biz yukarıdan bu muhteşem tabloyu görüyoruz. Bu sevgi Başbakanımız Erdoğan’a olan sevgi. Bu sevgi Orta’nın kendi bağrından çıkan evladına sahip çıkma sevgisi. Yıllardır bu memleketten dışarıya göç etmiş yatırımlarıyla Ankara’da, İstanbul’da, Çankırı’nın gururu olmuş Ortalı hemşerilerimizin memleketine dönüp yapacağı yatırımlarla bu bölgeye yapacağı yatırımın bir göstergesidir“ dedi.

 

Çankırı’yı bir bütün olarak gördüklerinin altını çizen Şahin, “Ak Parti’nin en önemli icraatlarından biride Güldürcek Barajından Çankırı şehir merkezi, ilçe ve beldelerinin sağlıklı içme suyunu karşılamasıdır. Bu günlere gelmemizde arkamızda duran herkese ne kadar teşekkür etsem azdır. Yılardır Çankırı insanı milletvekillerinin hep bölgemizden olmasını istiyordu. ‘Elini tutabileceğimiz, telefon açtığımız zaman ulaşabileceğimiz insanlar istiyoruz’ dediler. Bizim kardeşlerimiz Kantar belinde, Bulduk rampasında çektiği sıkıntıyı bilen birisi olsun istedi. Orta’nın meselelerini sorunlarını birebir biliyoruz. Biz iki milletvekili adayı kardeşiniz olarak şu sözü veriyoruz. Yüz seksen bin Çankırılıyı eşit olarak kucaklayacağız. Biz Yaylakent’te, Orta’da gruplaşma istemediğimizi söylüyoruz. Biz tamamen Çankırı’ya hizmet etmek için yola çıktık” diye konuştu.

 

Şahin, “Orta’nın bağrında güneş hiç eksik olmayacak”

Şahin, “Orta insanımız iki sefer genel seçimlerde Ak Parti’ye çok yüksek oranda destek verdi.

Her seferinde Türkiye’de dereceye girecek şekilde oy verdiniz. Ak Parti Orta’ya yapılacaklar konusunda geri durmadı. Bugün Doğanlar haricinde alt yapı problemi kalmadı. Yollarınızla alakalı problemlerinizi tek tek biliyoruz. Orta’nın bağrında güneş hiç eksik olmayacak. Geçen yıl Enerji bakanımızın katılımıyla Yaylakent’e temelini attığımız Yıldızlar Holding tarafından kurulan Termik santralle Orta ayrı bir hayat bulacak. Bu işin mecliste takipçisi olup bir an önce gerçekleşmesi için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Beldeler ziyaret edildi

Orta ilçesindeki temasların ardından Kalfat, Dodurga, Yaylakent ve Özlü beldelerine uğrayan Ak Parti milletvekili adayları belde belediye başkanlarının ev sahipliğinde meydanda toplanan köylülerle buluştu. Beldeleriyle ilgili sıkıntılarını adaylara aktaran köylülere sorunlarını çözümü noktasında gereken neyse yapılacağı sözü verildi. Programın uzaması nedeniyle Elmalık ziyareti yapılamadı.

 

 

Dodurga beldesinin yol sorununa değinen Hüseyin Filiz, “Eğer buraya gelmeseydik, şu yolu görmeseydik, konudan bir haber yaşardık. Bu yolu yaptırmak boynumuzun borcu olsun. Siz hemen yanınızdaki Güldürcek barajıyla Çankırı’nın susuzluğunu gideriyorsunuz. Onlarda sizin bu yolunuz yapmıyor. Demek ki bu işte bir yanlışlık var. Bu işin takip edeceğiz. Çünkü kul hakkı var. Bu topraklardan doğan insanlar borcunu elbette ödeyecektir.  Ancak bazen tarihi fırsatlar denk gelir. Allah böyle bir fırsatı denk getirmiş. Sizde bizde bu fırsatı değerlendirelim. Bizi meclise en yüksek oy oranıyla gönderin” dedi.

 

Aydos Çubuk yolu asfaltlanacak

Özlü Beldesinde belde halkıyla bir araya gelen İdris şahin Çubuk’la Aydos arasındaki 6 km’lik yolun asfaltlanacağı müjdesini verdi.

 

İdris Şahin,” Ankara ve Çankırı İl Genel Meclis başkanlarının girişimiyle bu yol asfaltlanacak. Çankırı İl Özel İdaresinin imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle Ankara İl Özel idaresiyle ortaklaşa bir şekilde yolun standardı yükselecek. Sizin hayal ettiğiniz gibi olacak. Ben tüm sorunlarınız biliyorum. Yaylakent’in İnkilap mahallesindeki yanmayan elektrik direğini dahi biliyorum.” diye konuştu.

 

Şahin, “Özlünün hep avukat olarak vekili oldum Şimdi ücretsiz olarak vekiliniz olacağız. Şimdiye kadar paranızı aldık, sizleri savunduk. Şimdiden sonra inşallah yetkinizi alacağız. Adam akıllı şekilde bedelsiz savunacağız” dedi.

 

Bir vatandaşın ‘Başbakan Kılıçdaroğlu’na neden cevap vermiyor?’ sorusunu cevaplayan Şahin, “Biz onun seviyesine düşmeyeceğiz. Kılıçdaroğlu bizim muhatabımız değil. Bizim muhatabımız millettir. Ona en güzel cevabı 12 Haziran’da sandıkta vereceğiz” dedi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304