banner198

Anadolu Jetle uçuyorduk hani!

Anadolu Jetle yapılan sponsorluk anlaşmasına rağmen Çankırı Belediyespor takımı Erzurum deplasmanına otobüsle gitti.

Anadolu Jetle uçuyorduk hani!
banner145

2.lig 3.gurupta mücadele eden Çankırı Belediyespor futbol takımı Ligin 20. Haftasında Erzurumspor'la  deplasman da oynayacağı karşılaşma için  sabah saatlerinde otobüsle Erzurum’a hareket etti.

Anadolu Jet'le yapılan sponsorluk anlaşmasına göre Erzurum deplasmanına normalde uçakla gitmesi gereken Çankırı Belediyespor takımı, Cumartesi sabahı otobüsle Çankırı’dan yola çıktı.

Peki ne oldu da kulüp yönetimi tarafından sponsorluk anlaşması yapıldığı duyurulan takım, uçak yerine otobüsle maça gitmek zorunda kaldı? İsterseniz önce 01.09.2009 tarihinde manşetten duyurduğumuz ve "Çankırı'nın ve Çankırı Belediyesporun imajı değişim yaşıyor!" başlıklı haberimizden bazı bölümlere yer verelim.

Haberimizde, kulüp ve THY yetkilileri arasında yapılan anlaşmaya göre; Anadolu Jet’in uçuş yaptığı şehirlerden Trabzon, Erzurum ve Kars deplasmanlarına Çankırı Belediyespor takımı 30 kişilik bir ekiple Anadolu Jet tarafından sponsorluk anlaşması çerçevesinde gidiş – dönüşü sağlanacak. Uçuşlar Ankara Esenboğa havalimanı merkezli gerçekleşecek.Yapılan anlaşma ile ilgili konuşan Başkan Sevda Karaali Şireci “Göreve yeni gelmemiz ve karşılaştığımız sayısız problemleri çözme ile mesai verirken, kulübün giderlerini azaltacak, prestijini artıracak sponsorluk anlaşmalarını da takip etmekteyiz. Kısa süre içerisinde Türk Hava Yollarının kardeş kuruluşu olan Anadolu Jet ile Ankara bağlantılı uçuş seferlerinin olduğu deplasman şehirlerine gidiş-dönüş sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Bu anlaşmanın Çankırı Belediyespor imajına önemli katkılar sağlayacağından hiç şüphem yok. Çankırı’yı ve Çankırı Belediyespor’u ülke ve dünya gündemine taşımak için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” demişti.

Bu sayfalarda yeri geldiğinde yapılan başarıları tebrik edip manşetlerimize taşımasını bildiğimiz gibi söylenen sözlerin her zaman takipçisi olduk.

Çankırı imajına vurulan darbe!

Şimdi buradan Sayın Şireci ve takımda yetkili kimse  ona soruyoruz! Eylül başında gazetemize verdiğiniz demeçte de belirttiğiniz üzere Çankırı prestij ve imajı artıracak bu hareketlerle ilgili sponsorluk anlaşmasına rağmen takımın otobüsle saatlerce yol gitmesine gönlünüz nasıl razı geldi?Ekmeklerini bedenleriyle ve alın teri dökerek elde eden bu çocukların günahı ne? Takımı kurumsal bir yapıya taşıma girişimleriyle bu yapılan tezadı nasıl izah edeceksiniz? İddia'da sizi engelleyen kişilerin kim olduğu sorusunu hala yanıtlamadınız?  Aynı şekilde kurumsal bir sponsorluk anlaşmasına rağmen futbol takımının uçakla gitmesini engellemek hangi spor yöneticiliğiyle bağdaşıyor. Peki siz, takımı saatlerce yol gitmesine göz yumarak futbolcuların yol yorgunu bir şekilde maça çıkmasına ve istenmeyen bir yenilgi sonrasında takımın başarısını engellemiş olmayacakmısınız? Bu yapılan,  takım üzerinden Çankırı’nın imajını zedelemek değil de nedir? Sizin Çankırı Sevda'nız bumuydu?

Konuyla ilgili 1 Eylül tarihli haberimizin tamamı!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER