banner198

Asfalt eriten sıcakta işçilerin zor görevi

Asfalt eriten sıcakta işçilerden büyük özveri

Asfalt eriten sıcakta işçilerin zor görevi
banner145

Çankırı’da asfalt eriten hava sıcaklıklarında vatandaşlar sokağa bile çıkamazken özveriyle çalışan karayollarına bağlı ekipler, ‘tozlama’ çalışmasını aralıksız sürdürüyor.

Çankırı'da, sıcaklığın etkili olduğu saatlerde vatandaşlar dışarı bile çıkamazken, asfalt eriten sıcaklarda karayollarında çalışan işçilerin özverili çalışması büyük takdir topluyor.

Kış aylarında kazaların önüne geçmek için yolların buzlanmasını önlemek adına tuzlama çalışmalarında bulunan 157. Ilgaz Karayolları Şubesine bağlı ekipler, havaların ısınması ve asfaltın erimesi ile birlikte farklı bir mücadelenin içine giriyorlar.

Son olarak Kurşunlu – Çankırı karayolunda eriyen asfaltı, tozlama çalışmasıyla güvenli hale getiren işçilerin çalışmaları sürücüleri de memnun etti. Eriyen asfaltın araçlarının kaportasına yapıştığını, zifti araçtan çıkarmanın zor olduğunu, ayrıca asfaltın erdiğinde yolun kayganlaştığını belirten sürücüler, “yapılan çalışmalar nedeni ile yetkililere ve asfaltın bile eridiği sıcaklarda özveri ile çalışan işçilere teşekkür ediyoruz” dediler.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER