banner198

AVRUPA ILGAZ DA TOPLANIYOR

Ilgazda, Meslekler, Mesleki Yeterlilikler ve Rekabet Edebilirlik: AB deki Son Gelişmeler başlıklı Uluslararası bir Sempozyum düzenleniyor.

AVRUPA ILGAZ DA TOPLANIYOR
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından 30 Mayıs-1 Haziran 2011 tarihleri arasında Çankırı Ilgaz’da, “Meslekler, Mesleki Yeterlilikler ve Rekabet Edebilirlik: AB’deki Son Gelişmeler” başlıklı Uluslararası bir Sempozyum düzenleniyor.

 

Sempozyum çerçevesinde AB’li Parlamenter Katerina Nevedalova AB ile Türkiye arasındaki bu diyalogu başlatmak için DPT Müsteşar yardımcısı Cüneyt Düzyol ve TC Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Ar-Ge Genel Müdürü Ziya Karabulut’la bir araya gelecek. 

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi, AB’den delegeleri, CEO’ları, Türkiye’den ve AB’den üst düzey bürokratları, 150’den fazla üniversiteden gelecek akademisyenleri ve iş dünyasından gelen temsilcileri Ilgaz Mountain Resort’ta ağırlayacak.

 

Katılımcıları Meslekler, Mesleki Yeterlilikler ve Rekabet Edebilirlik konusunda bilgilendirmek için AB’den ve Türkiye’den seçkin uzmanlar tarafından çalıştaylar ve paneller yapılacak. Sempozyumda, Avrupa’nın 2020 Stratejisi ve Yeni Meslekler için Yeni Beceriler gibi AB’deki son gelişmeler ele alınacak. Katılımcılar eğitim ve işbirliği fırsatları bulacaktır.

 

Sempozyum hakkında daha fazla bilgi www.symposium.karatekin.edu.tr adresinden alınabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER