banner198

Bakan Soylu, Ilgaz’da trafik denetimine katıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde yol kontrolünde bulunan trafik polislerini denetledi.

banner145

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde yol kontrolünde bulunan trafik polislerini denetledi.

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte trafiğin yoğun şekilde aktığı İstanbul- Samsun D-100 (E-80) karayolunda Bakan Soylu denetimde bulundu.

Gece 04.20’de Ilgaz Kavşağında ki trafik kontrol noktasına gelen Bakan Soylu, trafik polislerinin çalışmalarını yerinde denetledi. Trafik polisleri ile ayaküstü sohbet eden Soylu, bayram ve tatil sezonu dolayısı ile trafiğin yoğunluna dikkat çekti.  Polisleri uyaran Soylu,  “Size epey bir yük düşüyor” uyarısını yineledi.

Soylu,  kendisini karşılamaya gelen İGM Başkanı Ruhi Şeker’e Ak Parti 6. Olağan Kongresini kastederek“Kongreye gitmiyormusunuz? şeklinde soru yöneltti. Şeker’de Ankara’nın 1,5 saat uzaklıkta olduğunu ifade ederek kongreye katılacakları cevabını verdi.

Vali Hamdi Bilge Aktaş, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman, İGM Başkanı Ruhi Şeker, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hıdır Ayçiçek, Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Soylu’yu karşılayan isimler arasında yer aldı. Soylu daha sonra Gerede’de yol denetimlerinde bulunmak üzere bölgeye hareket etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 03:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304