banner306
banner198

Bakan Yardımcısından Şehid Ailesine Taziye Ziyareti

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş Uludere de şehit olan Kurşunlulu Uzman Çavuşun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Yardımcısından Şehid Ailesine Taziye Ziyareti
banner145

Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş ile Ak Parti Heyeti, Uludere’de şehit olan Kurşunlulu Uzman Çavuşun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Jandarma Uzman Çavuş Murat Ustaoğlu’nun Erenler mahallesindeki evinin önüne kurulan taziye çadırına gelen Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu ve Kurşunlu İlçe Başkanı İsmail Tepeçam, Şehit Ustaoğlu’nun babası Cengiz Ustaoğlu’na üzüntü ve taziyelerini iletti.

 

Şehidin babası ve dedesine başsağlığı dileklerinde bulunan heyet, olayın takibinin sürdüğünü, şehit ailelerine her türlü devlet desteğinin artarak devam edeceğini ve her zaman yanlarında olduklarının bilinmesini istediler.

 

Görüşmede Oğlu’nun şehit olduğu Uludere’deki yere gideceğini ifade eden şehit babası Cengiz Ustaoğlu, olayın kazamı, yoksa sabotaj mı? olup olmadığının araştırılmasını istedi. Ustaoğlu, şehidin kendi rızasıyla bir ay önce Hatay’da ki görevini erteleyip Şırnak Uludere Komanda Taburuna tayinini istettirdiğini sözlerine ekledi.

 

Taziyenin ardından D–100 Karayolunda incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Çerkeş ilçesi, Çardaklı girişi, Kurşunlu girişi, Ilgaz ve Çankırı şehir içi geçişinin bulunduğu yoldaki çalışmaları inceledi. Çankırı şehir içi geçişinin hızlandırılması talebini dinleyen Bakan Yardımcısı Baş, gerekli hızlandırmanın yapılması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304