banner198

Bakkallar ve Bayiler odası başkanlığına Ebubekir Sevgili

Çankırı Bakkallar ve Bayiler Odası’nın genel kurulu bugün yapıldı. Genel kurul sonunda Ebubekir Sevgili, aldığı 107 oyla oda başkanlığına seçildi.

Bakkallar ve Bayiler odası başkanlığına Ebubekir Sevgili
banner145

Çankırı Bakkallar ve Bayiler Odası’nın genel kurulu bugün yapıldı. Genel kurul sonunda Ebubekir Sevgili, aldığı 107 oyla oda başkanlığına seçildi.

 

Çankırı Bakkallar ve Bayiler Odası’nın henel kurulu 25 Ocak Pazar günü Haşim Uyanık Düğün ve Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi.  Üyelerin genel kurula katılımın yoğun olduğu gözlenirken, ipi göğüsleyen taraf  19 oy farkı ile Ebubekir Sevgili oldu.

 

Genel kurul, Divan Başkanlığına Muzaffer Yıldız’ın seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra başkan adaylarının konuşmasına geçildi. Konuşmaların ardından oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam etti. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılmaya başlandı. 

 

Genel kurulda 289 delegeden 198'si oy kullanırken, 3 oy geçersiz sayıldı. Yeni seçilen başkan Ebubekir Sevgili 107 oy alırken, eski başkan Bayram Ergan, 88 oyda kaldı.

 

Ebubekir Sevgili’nin başkan seçildiği yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

 

Yönetim Kurulu: İsmail Karataş, Hakan Kibar, Engin Ekşi, Merdan Kibar, Hüseyin Akkoç ve Kadir Geyik.

 

Denetim Kurulu: Salih Kara, Yasemin Demir, İbrahim Uçar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER