banner198

Başkan Dinç, Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Başkan Dinç, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde tüm çalışanları ile bayramlaştı.

Başkan Dinç, Belediye Personeli ile Bayramlaştı
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününün erken saatlerinde tüm belediye çalışanları ile bayramlaştı.

 

Birim müdürleri eşliğinde makama gelen personelle bayramlaşarak bayramların olmazsa olmazı bayramlaşma törenini bir kez daha gerçekleştiren Başkan Dinç, Çankırı halkına birlikte hizmet ettiği mesai arkadaşlarına kolonya ve çikolata ikram etti.

 

Başkan Dinç, belediye çalışanlarına yönelik yaptığı konuşmada “Biz bir ekibiz. Ekip ruhu ile çalışırken her zaman birbirimize yardımcı olmalıyız ve manevi güçlerle bağlanmalıyız. İş yerinizi evinizden, birbirinizi de ailenizden farklı görmeyin. Birbirinizle selamlaşın, dargın kalmayın, birbirinizin hayır duasını alın. Bayramlarımız bunları gerçekleştirmek için büyük fırsat. Belediye Başkanı olarak sadece dışarıdaki vatandaşlarımızın değil; bizimle birlikte çalışan, bize emeği geçen sizlerin de mutlu ve huzurlu olması benim için çok önemli. Hepinizin bayramını kutluyorum. Hep birlikte daha nice bayramlara diyorum.” diyerek birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

 

Çok sayıda belediye çalışanının katıldığı bayramlaşma, personelin birbiriyle bayramlaşmasıyla son buldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER