banner306
banner198

Başkan Dinç, Çocuk meclisiyle yemekte bir araya geldi

Çocuk Meclisi tarafından organize edilen, Çocuk Meclis üyeleri ve aileleri adına düzenlenen akşam yemeğine ilgi büyüktü

Başkan Dinç, Çocuk meclisiyle yemekte bir araya geldi
banner145

Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından organize edilen, Çocuk Meclis üyeleri ve aileleri adına düzenlenen akşam yemeğine ilgi büyüktü.

 

Uzay düğün salonunda organize edilen akşam yemeğine; Belediye Başkanı İrfan Dinç, Başkan Vekili Rafet Alemdar, Başkan Yardımcısı Mehmet Çayır, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Çocuk Meclisi üyeleri ve aileleri katıldı.

 

Çankırı Merkez İlköğretim Okullarının öğrencilerinden oluşan, Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri son aylarda yaptığı proje ve faaliyetlerle adından sıkça söz ettirmeye başlamıştı. Bu faaliyetlerden en anlamlı ve ses getireni başlattıkları “Oyuncakla Gelen Bir Tebessüm” adlı oyuncak kampanyasıydı. Ve yine, Çocuk Meclisi başlattıkları “Mavi Su Kapağı Kampanyası” ile 2 adet Engelli aracını temin ederek, bir tanesini bir özürlü vatandaşımıza teslim etmişti.

 

 

Çocuk Meclisinin yaptığı faaliyetlerinden büyük keyif alan Belediye Başkanı İrfan Dinç, hem Çocuk Meclisi üyeleriyle hem de onları en iyi şekilde yetiştiren aileleriyle bir araya geldi. Katılıma olan ilgiden oldukça memnun olan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç “Değerli veliler, çocuk meclisimizi belediyenin yaptığı sıradan faaliyetler olarak görmeyiniz. Bakın biz; çocuk meclisimize ne kadar çok destek verirsek, ne kadar çok güçlendirirsek, meclisimizin sayısını ne kadar çok arttırırsak, Çankırı’mızın ve Ülkemizin geleceğine o kadar çok hayır işlemiş oluruz. Bu manada; siz değerli velilere çok teşekkür etmek istiyorum. Çocuklarınızı sosyal aktivitelere yönlendiriyor ve her türlü çalışmada destek oluyorsunuz. Ben sizleri tebrik ediyorum, Allah hepinizden razı olsun” diyerek bir daha ki, seneye de buluşmak temennisinde bulundu.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304