banner198

Başkan Dinç, Esnafları Ziyaret Etti

Başkan Dinç, Cumhuriyet Mahallesindeki Eşikli Aralık esnafını ziyaret etti.

Başkan Dinç, Esnafları Ziyaret Etti
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç ve birim müdürleriyle birlikte Cumhuriyet Mahallesindeki  “Eşikli Aralık” esnafını ziyaret etti.

 

Caddede bulunan esnafların şikayet ve isteklerini dinleyen Başkan Dinç, talepleri anında değerlendirerek ilgili müdürlere noksanların giderilmesi için talimat verdi.

Özellikle araç sahiplerinin düzensiz araç park yapmalarından ve bozuk olan yollardan yakınan esnaflar, bir an önce sorunların giderilmesini istediler.  Bazı esnaflar ise dükkanlarının önüne gelişigüzel park eden araçlardan rahatsızlığını dile getirirken “Bizim müşteriye ihtiyacımız var. Dükkanlarımızın önünde araç kalabalığı istemiyoruz. Her şeyi belediyeden beklemenin doğru olmadığının farkındayız. Esnaflar olarak öncelikle kendi araçlarımızı değil müşterilerimizin araçlarını park etmeleri için fırsat yaratmalıyız” dediler, kent ve sokak kültürünün insanlar ve esnaflar arasında yaygınlaşmasının gerektiğini belirttiler. 

 

 

Ziyaret ettiği dükkan sahiplerinden, işleriniz nasıl diye sorunca “Çok Şükür” cevabını alan Dinç “ Görüyorsunuz, bizim milletimiz şükretmesini biliyor. Şükrettikten sonra arkası gelir” dedi.

 

Esnaf ziyaretlerini önemsediğini ve bu ziyaretler sırasında çok önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “İnsanımızın sıkıntısını bizzat kendi ağızlarından öğrenerek sıkıntıları yerinde görmüş olduk. Bundan sonraki esnaf ziyaretlerimiz öncekilere nazaran daha geniş ve kapsamlı olacak. İnsanımızla bire bir diyalog kurmanın gayreti içindeyiz. Yaptığımız ve devam eden hizmetlerin yanında, Çankırı’nın cadde ve sokaklarında teknik ekibimizle ciddi çalışmalara başlayacağız. 2012 yılında Çankırı genelinde 15 ila 18 bin ton afsalt çalışması yapacağız”diyerek  çalışmalarla ilgili olarak esnaflara bilgi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER