banner198

Başkan Dinç Muhtarlarla bir araya geldi

Belediye Başkanı İrfan Dinç, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Dinç Muhtarlarla bir araya geldi
banner145

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Hanımlar Lokalinde düzenlenen değerlendirme toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda, 2011 yılında Çankırı tarihinin en fazla asfalt çalışmasının gerçekleştirildiğini belirten Başkan Dinç; “Asfaltın yanında kilitli parke yol ve kaldırım çalışmaları ile sorunları önemli ölçüde çözdük. Mahallelerin ihtiyaçları konusunda sizlerden gelecek sorunların çözümüne yönelik önerilere ve toplumun genel taleplerini de değerlendireceğimizi bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Çankırı’nın önemli sorunlarına çözüm getirecek projeler üzerinde yoğun bir biçimde çalıştıklarını belirten Başkan Dinç, 18 Ocak 2012’de Çankırı için önemli gördükleri 18 projeyi kamuoyu ile paylaşacaklarını da ifade etti.

Mahallelerindeki eksiklerden bahsetmeleri için söz verilen muhtarlar, kayda değer sıkıntılarının olmadığını belirterek Başkan Dinç’e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Muhtarların genel olarak cadde ve sokaklardaki su arızası ya da doğalgaz kazıları sonucu oluşan tamiratların ivedi olarak yapılmasını istedikleri görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER