banner306
banner198

Başkan Dinç Pazar Esnafıyla Biraraya geldi

Başkanı Dinç kentin sorunlarını tespit etmek ve çözümler getirmek amacıyla düzenlediği esnaf toplantılarına devam ediyor

Başkan Dinç Pazar Esnafıyla Biraraya geldi
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye tarafından hazırlanan projeleri anlatmak, vatandaşların görüşlerini alarak kentin sorunlarını tespit etmek ve çözümler getirmek amacıyla düzenlediği esnaf toplantılarına devam ediyor.

 

Başkan İrfan Dinç, 5 Temmuz 2012 Perşembe günü akşam saatlerinde Uzay Düğün Salonu’nda gerçekleşen esnaf toplantısında bu kez pazarcı esnafı ile bir araya geldi. “Bugün siz konuşacaksınız, ben dinleyeceğim.” diyen Başkan Dinç, esnafların sorunlarını, kentte gördükleri aksaklıkları, istek ve önerileri pür dikkat dinledi. Soru-cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda pazarcı esnafı, Pazar Pazarı’nın üstünün kapatılması ve kentsel yenileme projesi hakkında bilgi istedi.

 

Pazarcı esnafı ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Dinç, “Pazar Pazarı’nın üstünün kapatılması çalışmaları yakın zamanda başlayacak. Bizim için sadece çalışmaların başlaması değil, kısa zamanda tamamlanması da çok önemli. Bu yüzden, pazaryeri çalışmamız da yüz günde tamamlanacaktır. Çalışmalarımızın hızlı bir şekilde hayata geçmesi ve vatandaşlarımızın imkanlarının arttırılarak yaşam standartlarının yükseltilmesi, bizim için ayrı bir önem arz etmektedir.” diyerek yöneltilen soruları cevapladı.

 

Başkan Dinç’in verdiği cevaplarla akıllarındaki sorulara karşılık bulan pazarcı esnafı,  toplantıdan memnun ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304