banner198

Başkan Dinç, Yatırım Girişimlerini Destekliyor

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Tüney’de kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi alanında yatırım için incelemelerde bulunan Japon yatırımcıları ağırladı.

Başkan Dinç, Yatırım Girişimlerini Destekliyor
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Tüney’de kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi alanında yatırım için incelemelerde bulunan ve Milletvekili Hüseyin Filiz  önderliğinde gelen Japon yatırımcıları Çankırı’ya yakışır bir biçimde ağırlayarak kent için yeni fırsatlar yaratmaya çalışıyor.

 

Lastik sektöründe yatırım yapmayı düşünen ve aralarında Petlas Lastik yetkililerinin de bulunduğu 10 kişilik heyete, Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi’nde “Takım Yemeği” ikram edildikten sonra, toplantı yapılmak üzere belediyenin 4. katında bulunan toplantı salonuna geçildi.

 

 

Teknik konuların konuşulduğu, Çankırı hakkında sunumların yapıldığı toplantıda, Japon işadamlarına yönelik; bölgenin yapısı, ulaşım gibi yatırım için önemli olan konularda bilgi verildi.

 

Japon işadamları, “Çankırı’ya gelen herkese kapılarımız açık. Biz belediye olarak şehrimize fayda sağlayacak her türlü yatırımı destekliyor ve sunduğu avantajlarla tüm yatırımcıları Çankırımıza davet ediyoruz.” diyerek tüm yatırımcılara seslenen Başkan İrfan Dinç ile ekibinin verdiği bilgilerden ve gösterdiği ilgiden çok memnun kaldılar.

 

 Belediye Kadın İstihdam Merkezi’nde yapılan Ahi-Mahi Bebek ve el ürünleri, Başkan Dinç ve eşi Zeynep Dinç ile Milletvekili Hüseyin Filiz eşliğinde işadamlarına takdim edildi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER