banner306
banner198

Başkan Dinç’in Yatırım Çalışmaları Hız Kesmiyor!

Başkan Dinç’in Yatırım Çalışmaları Hız Kesmiyor!

Başkan Dinç’in Yatırım Çalışmaları Hız Kesmiyor!
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yatırımları hızlandıracak bir rol üstlenerek; Giovane Gentile Ceo’su Cemal Şenoğlu’nu, Assas Tekstil Ceo’su Sabri Sağlam ve Akbaba Tekstil Ceo’su Muharrem Akbaba’yı bizzat kendisi konuk etti.

 

Başkan İrfan Dinç, Gioni Centile, Cassalli, Ramsey, Armeni, Burbery, Alaxander M.Qin, Atlas Desing, Abbiati, Muscino, Giant, Devernois gibi ünlü markalara üretim yapan bu üç büyük şirkete, Çankırı’ya yatırım yapmaları ve istihdam sağlamaları konusunda bilgi vererek istihdam için yer gösterdi.

 

Başbakan Erdoğan’ın yeni teşvik paketini açıklarken “Gelin baba ocağınıza yatırım yapın” mesajını alarak memleketlerine dönük proje üretmeye başlayan çok sayıda iş adamı, yatırım için özellikle teşvik sisteminde yer alan 5. ve 6’ncı bölgelere akın etmeye başladı. Bu bağlamda, 5. bölgede yer alan ilimizin Ankara’ya olan yakınlığını da avantaja çevirmeye çalışan Başkan İrfan Dinç, çalışmalarına hız kesmeden devam ederek yatırımcıların dikkatini Çankırı’ya çekmeye çalışıyor.

 

 

Konuklarına tarihi ve kültürel mekanları gezdiren Başkan Dinç, “ Çankırı’nın istihdamına katkıda bulunmak için önemli iş adamlarını buraya yatırım yapmaları için davet ediyoruz.  Burada anlatılan büyük bir projedir ve Çankırı halkı için çok önemlidir.” diyerek imar ve yatırım konusunda yerel yönetimlerin hızlı, duyarlı ve aktif olmaları gerektiğinin bir kez daha altını çizdi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304