banner198

Bayramın ilk iki günü otobüsler ücretsiz

Çankırı da Ramazan Bayramının ilk iki günü şehir içi toplu ulaşım araçlarında ücret alınmayacak

Bayramın ilk iki günü otobüsler ücretsiz
banner145

Belediye Başkanlığı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu bayramda da şehir içi ulaşımı ücretsiz yaptı. Çankırılılar eş, dost ve akraba ziyaretlerini Ramazan Bayramı’nın ilk iki günü olan Salı ve Çarşamba günleri şehir içi toplu ulaşım araçları ile ücretsiz olarak seyahat edebilecekler.

 

Arife günü mezarlığa ücretsiz otobüs kaldırılacak

 

Çankırı Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde arefe günü şehir mezarlığına belediye önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

29 Ağustos 2011 Pazartesi günü mezarlık ziyareti yapmak isteyen vatandaşlar Belediye önünden saat 10.00 ile saat 17.00 arasında kalkacak otobüslerle şehir mezarlığı girişine (Fatih Camii Karşısı) ücretsiz olarak gidebilecekler.

Öte yandan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de arefe günü şehir merkezi yanında mezarlığı gülsuyu ile yıkayarak ziyarete gelenlerin hoş kokular içerisinde ziyaret yapmalarını sağlayacak.

 

Başkan Dinç’in bayram mesajı

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı bayram mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

 

Onbir ayın sultanı Ramazan Ayını uğurlamaya hazırlanırken Müslüman alemini Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Dinç yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

 

“Mübarek bir ayı geride bırakıyoruz. Bizleri önce Kadir Gecesine ardından da Ramazan Bayramına ulaştıran rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlar insanların hayatında küskünlük ve dargınlıkların sona erdiği, huzur ve mutluluğun doruğa ulaştığı manevi iklimin doyasıya yaşandığı çok özel günlerdir. Başta Çankırılı hemşehrilerim olmak üzere ülkemiz ve tüm İslam alemine Ramazan Bayramının huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum. Somali başta olmak üzere dünyanın farklı bölgelerinde sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimin ve tüm insanların sıkıntılarının giderilmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum.”

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER