banner198

Bayramören de artırmak moda!

Eğer bir numara yoksa Çankırının en çok takip edilen site sıralaması değişti.

Bayramören de artırmak moda!
banner145

Eğer bir numara yoksa Çankırı’nın en çok takip edilen site sıralaması değişti.

Türkiye’nin en az nüfusa sahip ilçelerinden biri olan Bayramören’de, şu günlerde kaymakamlık sitesine girenler oldukça şaşırıyor.

Çankırı’da yayın yapan bir çok haber ve resmi kurum sitesini beşe yada ona katlayacak okunma oranı ve ziyaretçi trafiğiyle fark yaratan kaymakamlık sitesinde bir gün önce girilen haberin okunma sayısı ise dudak uçuklatan cinsten.

Örneğin “ Valimiz Sayın Vahdettin ÖZCAN vatandaşa bir tık kadar yakın başlığıyla verilen içeriğe tıklandığında haber sonunda  Bu içerik toplam 32569 kez gösterildi, Site toplam 126019 kez gösterildi, sayfalarımızı şu an 76 kişi geziyor. “ibaresi yer alıyor.

Bayramören nüfusu ve ilçede internet kullanım oranına bakıldığında www.bayramoren.gov.tr sitesinde aynı anda 76 kişinin geziniyor olması Bayramören ilçesinde internet kullanıcılarının %35’lik kısmının Kaymakamlık sitesini online takip ettiği ve gece 01.30 saatinde internet başında geçirdiği izlenimi doğurmakta.

Bu oranla kaymakamlık sitesi, başta Çankırı Valiliği olmak üzere aralarında Çankırı Postası gibi tekil ziyaretçi sayısının çok olduğu Çankırılı menşeli siteleri geçerek bir numaraya yerleşmiş gözüküyor.

Bu sonuçla Bayramören Kaymakamlığı, Türkiye’nin en çok takip edilen kamu sitesi olma yolunda da önemli adımlar atmış gibi gözükmekte.

Ancak, istendiğinde hazırlanan bir script yada kodlama ile siteye giren ziyaretçi sayısı ve online ziyaretçi sayısı belli bir sayıdan başlatılabilmekte. Bayramören Kaymakamlığı’nın, Çankırı Valiliği’nden bile fazla hit alıyor olması bu ihtimali akıllara getiriyor.

 -Bayramören’de artırmak moda!-

Bilindiği üzere daha önce de Bayramören’den artırma haberleri gelmiş,  Yamaç Paraşütü 2009 Dünya Kupası Ön Ayağı ve Türkiye Şampiyonası'na katılmak için ilçeye gelen misafirlere mahcup olmak istemeyen yerel makamlar, ilçe nüfusunun bulunduğu tabelaya ekleme yaparak nüfus oranını bir anda ikiye katlamışlardı.

Bayramören’de virüs gibi yayılan artırma hastalığına Kaymakamlık resmi internet sitesinin de eklenmiş olma ihtimali, ‘Bayramören’de artırmak moda!’ yorumlarına yol açıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER