banner198

Bekir Bozdağ Vali Özcanı ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

Bekir Bozdağ Vali Özcanı ziyaret etti
banner145

Bir dizi toplantı ve incelemelerde bulunmak üzere Çankırı’ya  gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hükümet Konağı önünde Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, İl Müftüsü Arslan Türk ve İmam-Hatipler tarafından karşılandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Çankırı Milletvekilleri Av.İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ın ziyaretine eşlik ettiler.

Polis Mangasını selamlayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Valilik Makamında Vali Özcan’dan İlin genel durumu hakkında brifing aldı.

Vali Vahdettin Özcan, İlimizin durumu, yapılanlar ve yapılacak olanlarla ilgili bilgi takdiminde Başbakan Yardımcısı Bozdağ’dan Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezinin bulunduğu yere tahsisi yapılan otel ve günübirlik tesisler, Üniversite öğrencilerine konaklama imkanı sunacak yurtlar ve Çankırı Merkeze Müftülük Sitesi yapımı konusunda çalışmaları olduğunu ve desteklerini beklediklerini arz etti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Bugün Sayın Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem Bey ile Çankırı’yı ziyaret etme imkanı bulduk. Sizlerle bir arada olmaktan mutluyuz. Üniversitenin hızla büyümesi nedeniyle ihtiyaçları önem arzediyor. İşletmecileri teşvik ederek bu çalışmaları hızlandırmamız lazım. Yıldıztepe ile ilgili konuda da herkese büyük görevler düşüyor. Bize düşen ne görev varsa yardımcı oluruz. Aynı toprağın insanlarıyız. Bizler daha fazla yardımcı olacağız. Müftülük Sitesi ile ilgili siz çalışmalarınıza başlayın, bayrağı açıp, taşını koyun, bizde destekleriz, Çankırı da bu konu için sizlere destek olacak çok sayıda iş adamımız da vardır. İmece usulu ile bu iş mutlaka çözülür” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Sözleşmeli ve kadrolu imam hatiplerle ilgili çalışmaları olduğunu ve ihtiyaç durumuna göre vekil imam hatiplerin de çalışmaya dâhil edileceğini belirtti.

Vali Vahdettin Özcan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, İnandık Vazosu, Tuz Lamba ve Ziyarette çekilen fotoğraflardan oluşan albüm hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER