banner198

Bekir Mustafaoğlu görevine veda etti

Çankırı BEDAŞ Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Bekir Mustafaoğlu, kurumundan ayrıldığını duyurdu.

Bekir Mustafaoğlu görevine veda etti
banner145

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş’de uzun yıllardır Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğu görevini layıkıyla yerine getiren, haberlerimizde yer verdiğimiz eleştirilerimize soğukkanlı ve profesyonel bir şekilde yaklaşan Bekir Mustafaoğlu kurumdan ayrıldığını açıkladı.

Basın kuruluşlarına gönderdiği veda yazısında, Başkent Edaş Çankırı İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğu görevi ve bağlı bulunduğu Şirketten 30.11.2010 tarihi itibari ile ilişiğini keseceğini belirtti.

Bekir Mustafaoğlu’nun yazılı açıklaması şöyle;

“Bu Kurumda yaklaşık 26 sene görev yaptım. Görev yaptığım bu süre zarfında vatandaşlarımızın Kurumla olan tüm sıkıntılarını, kendi sıkıntım ve kendi problemim saydım. Onların her problemini çözdüğümde bütün kalbimle söylüyorum kendimi çok mutlu hissettim.

İlimizin güzide basın mensupları olarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunduğum, oturup beraber çay içtiğim, sohbet ettiğim ve basında çıkan haberler konusunda yardımını esirgemeyen sizlerle vedalaşmak istedim.

Karatekin Gazetesinden; Kazım Kayıkçı Bey, Bekir Sami Berçin Bey ve Aynur Kaptan Hanımefendiye,

Bizim Çankırı Gazetesinden;Ali Kör Amcaya, Hakan Bey’e,

Doğruyol Gazetesinden; İrfan Hoşafcıoğlu Bey’e,

Yeni Gün Gazetesinden; Özgür Alantor Bey’e,

Haberci18’den; Mustafa Çelik Bey’e, Haber 18’den; Abduhalik Demir Bey’e, Çankırı Postasından Ercan ŞEKER Bey’e ve burada adını hatırlayamadığım tüm sayfa editörü, Muhabir ve Dağıtıcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın, Saygılarımla” denmekte.

Çankırı Postası yazı ailesi olarak Bekir Mustafaoğlu’na ilimize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında kendisi ve ailesine mutluluklar diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304