banner198

Belediyeden çocuklara bayram şenliği

Çankırı Belediyesi bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını da coşkulu kutlamalarla şölene çevirdi.

Belediyeden çocuklara bayram şenliği
banner145

Başkan Dinç ve Ekibi, 23 Nisan Şenlikleri Dolayısıyla Tüm Gün Çocuklara Hizmet Etti.

2004 yılından bu yana milli bayramları Çankırı’da resmi törenlerin dışında farklı etkinliklerle kutlama çabasında olan Çankırı Belediyesi bu yılki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını da coşkulu kutlamalarla şölene çevirdi.

Anıt alanında başlayan programın gündüz etkinliklerine, Başkan İrfan Dinç’in dört saat boyunca çocuklara macun şeker ikram etmesi damgasını vurdu.

Pamuk şeker ve balon dağıtılması ile sevinen çocuklar; şişme oyun parkı, dev balon, animasyon ve palyaço gösterileriyle bol bol eğlenme fırsatı buldu.

Etkinlik sonunda konuşan Başkan Dinç “ 7 yıldır Çankırı’da milli bayramlarımızı meydanlarda halkımızın geniş katılımları ile kutlama gayretindeyiz. Milli Bayramlarımızın sadece resmi törenlerle değil karnaval şeklinde kutlanmasını arzu ediyorum. Bugün de çocuklarımıza özel bu bayramı, onların kafasında kalıcı hale getirerek bir sonraki bayramı iple çeker hale gelmelerini sağlamalıyız. Bugün yapmaya çalıştığımız da tam olarak budur.” dedi. Başkan Dinç, daha sonra şenlik alanına gelen Vali Vahdettin Özcan’a da macun şekeri ikram etti. 

23 Nisanları bu şekilde kutlamaktan memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, bu tür etkinliklerin devamını isteyerek belediyeye teşekkür ettiler.


 

 

ADAM OLACAK ÇOCUKLAR BÜYÜKLERİNİ ARATMADILAR

23 Nisan Bayram Şenliği’nin akşam etkinlikleri ise, 100. Yıl Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Programda; Müzik Öğretmenleri Cemal Özata ve Ebru Özata önderliğindeki Çocuk Korosu’nun, Bağlama Ekibi’nin,  Necdet Tunçkafa eğitimindeki Yaren ve Kız Kına Ekipleri’nin muhteşem gösterileri büyüklerin gösterilerini aratmadı.

İstiklal Marşı’nı büyük bir coşku ile okuyan Sude Naz Alabay ve “23 Nisan ve Çocuklar “adlı şiiri okuyan Fatmanur Keleş de salondakilerden büyük alkış aldı.

Programa katılan Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Başkan Yardımcıları ve Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu tarafından etkinliklerde görev alan çocuklara, sarı ve kırmızı güller verildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER