banner198

Belediyeden Ev Temizliği Uygulaması

Çankırı Belediyesi, başlattığı ev temizliği uygulamasıyla ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlarımızın sıkıntılarını gideriyor.

Belediyeden Ev Temizliği Uygulaması
banner145

Çankırı Belediyesi, başlattığı ev temizliği uygulamasıyla ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlarımızın sıkıntılarını gideriyor.

 

Belediye, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi aracılığıyla verdiği ücretsiz temizlik hizmeti ile il sınırları içinde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor.

 

Eşi ve kızının rahatsızlığı sebebiyle ev temizliğinde zorlandıklarını belirten Mehmet Tomak, belediyeden konuyla ilgili yardım talebinde bulununca, vatandaşlarının hayatını kolaylaştırmayı kendisine görev edinen Çankırı Belediyesi, hali hazırda vermekte olduğu temizlik hizmetini Tomak ailesinin ayağına götürdü.   

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in de eşlik ettiği ziyarette, belediyenin görevlendirdiği bayanlar tarafından evin her köşesi temizlenerek hem sağlıklı bir ortam sağlandı hem de bayram temizliği gerçekleştirilmiş oldu. Her tarafın pırıl pırıl olduğunu ve çağla çiçeği gibi koktuğunu söyleyen Tomak Ailesi, hizmetten memnuniyetlerini belirterek “Kaç yaşıma geldim ilk defa bir Belediye Başkanı benim evime konuk oldu. Bize gelmekle kalmayıp evimi de temizlettiniz. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyorum.” dedi.  

 

Başkan Dinç “Yaşları ilerleyen ve sağlık durumları sebebiyle ev bakımını gerektiği gibi yapamayan vatandaşlarımızı tespit ederek onların da talepleri doğrultusunda evde temizlik hizmeti veriyoruz. Ekip olarak bu vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu sayede vatandaşlarımız sağlıklı, temiz ve huzurlu bir evde yaşama imkânı bulmuş oluyorlar. Temizlik için bize yardımcı olan bayanlarımızın yaptığı iş, çok hayırlı bir iş, çok büyük dualar alıyorlar. Temizlik sonrası vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek her şeye değiyor. Biz, verdiğimiz hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini insan onuruna yakışır bir düzeye çıkartmaya çalışıyoruz.”diyerek yardıma ihtiyaç duyan herkesin yanında olduklarını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER