banner198

Bölükbaşı; bölgede olağnüstü hal ilan edilmeli

Milletimizin gözbebeği Mehmetçiklerimize yapılan hunharca saldırıyı lanetliyor ve kınıyoruz

Bölükbaşı; bölgede olağnüstü hal ilan edilmeli
banner145

Milletimizin gözbebeği Mehmetçiklerimize yapılan hunharca saldırıyı lanetliyor ve kınıyoruz 

Çankırı TÜRKAV Şube başkanı İsa Bölükbaşı son günlerde artan terör saldırıları ve şehit olan Mehmetçiklerle ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

Devletin, milletinin milli birliğini, kudretini ortaya koyacak ve teröre anladığı dilden cevap vererek sonuçlandıracak azim ve kararlılıkta olmalısı gerektiğine vurgu yapılan açıklamada bölgede olağanüstü hal ilan edilmesi istendi.

Açıklamada şöyle denilmekte;

Bugün yaşadıklarımız, şehit ve gazi verdiğimiz bu olaylar tesadüf değildir. Türkiye’yi adım adım felakete götürenlerin yaptıkları ortadadır, açıktır.

Geldiğimiz noktada terörle çok etkin ve kararlı bir mücadele süreci başlatılması gerekmektedir. Bu mücadelenin başlatılması ve bir an önce terörün kökünün kazınması milletimizin en büyük beklentisidir. Terörle mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde başlatılması ve yürütülebilmesidir.

Türk milletinin alçakça yapılan saldırılara karşı gösterdiği duruş ve tavır yıllardan beri değişmemiştir. TÜRKAV olarak milli şuurdan yoksun ve şehitlik makamını sorgulayacak kadar ileri giden bir zihniyetin, Türkiye’yi yönetmesinin mümkün olmadığını tekrarlıyoruz. Yetkili ağızlardan belirtilen bu olayı PKK tarafından taşeron olarak kullanılarak yaptırıldığı söylenmektedir, Biz Türk Milliyetçilerinin merak ettiği, Taşeron PKK ise ihaleyi yapan ve bu işi PKK ya verenler açıklanmalı ve gerekli tedbirler buna göre alınmalıdır.

Vatanımızın, birliğimizin ve bağımsızlığımızın en büyük temeli olan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yapılan son terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve Türk milletine sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER