banner198

Buğdaypazarı Muhtarı Odacıyı aşamadı!

Çankırı’nın 17 bin 318 kişi ile en kalabalık nüfusu barındıran Buğdaypazarı Mahallesi muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran, okul binasının sorunu ile ilgili görüşmek istediği yetkililere ulaşamadığı için tepki gösterdi.

Buğdaypazarı Muhtarı Odacıyı aşamadı!
banner145
Çankırı’nın 17 bin 318 kişi ile en kalabalık nüfusu barındıran Buğdaypazarı Mahallesi muhtarı Ahmet Hüseyin Karsavuran, yapımı tamamlanma aşamasına gelen okul binasının sorunu ile ilgili görüşmek istediği yetkililere ulaşamadığı için tepki gösterdi.


Mahallesinde yeni yapılan Eski adıyla T.O.B.B.ortaokulu, yeni adıyla Muazzez Served Amaratoğlu Ortaokulu gezen ve son yağışlarda tavanda akıntılar olduğunu fotoğraflayan muhtar Karsavuran, olumsuzlukları Vali Vahdettin Özcan ile paylaşmak için kendisini aradığını ancak ulaşamadığını söyledi.


Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Karsavuran, telefonla Valiliği aradığını sekretere konuyu ilettiğini ancak kendisine geri dönüş yapan olmadığını ifade etti.  Daha sonra Milli Eğitimle İlgilenen Vali Yardımıcısı Zafer Engin ile görüşmek istediğini onda ise odacısına takıldığını anlatan Karsavuran, “Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman söylediği bir söz var! ‘ulaşılabili
r olun’ diye ama pek takan yok gibi. Her zaman seçilmişlere taş atarlar ama seçilenlerden ulaşılamayan yok ki.” diyerek isyanını dile getirdi.


Karsavuran, “Her defasında bir telefon kadar yakın olacak Mülki amirlere ulaşamıyoruz. Muazzez Served Amaratoğlu Ortaokulunun halini görün. Okul daha bitmeden tavanları akıyor ve acil olarak yerinde inceleme yapılsın derken muhatap bulamıyorum.” dedi. 



Buğdaypazarı Mahallesi, Çankırı’nın 11 ilçe Belediyesinden daha fazla nüfusu ile dikkat çekiyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2015, 23:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan
hasan - 9 yıl Önce

Muhtarım allah senden razı olsun oranınısı yalıtımıda iyi olmadı tuğlanın üstüne sıva yapılmadan yaptılar

serra hakan
serra hakan - 9 yıl Önce

yorumunuz eleştiri sınırlarını aştığı için onaylanmamıştır

SIRADAKİ HABER