banner198

Bugünü ve Yarını Masaya Yatırdılar

Kurşunlu nun Bugününü ve Yarınını Masaya Yatırdılar

Bugünü ve Yarını Masaya Yatırdılar
banner145

Daha önce çok büyük bir katılımla yapılmış olan ‘Kurşunlu geleceğini planlıyor’ toplantısıyla başlayan ve Kurşunlunun yakın gelecekte karşılaşabileceği sorunlar ile şu an yaşanmakta olan problemler ve çözüm yollarının belirlenmesi, Kurşunlu’nun geleceğe en iyi şekilde hazırlanması  alanında yapılan çalışmalar devam ediyor.

 

Kurşunlu Kaymakamlığı, Kurşunlu Belediyesi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi işbirliğiyle yapılan; Tarım ve hayvancılık, sanayi, eğitim, ticaret ve hizmet sektörü, çevre ve sağlık ile turizm alanlarında üniversite tarafından Kurşunlu halkının nabzının tutulduğu araştırma sonuçları değerlendirme toplantısı son derece verimli geçti.

 

Karatekin Üniversitesi rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet YARTAŞI ve Prof. Dr.Sabit ERŞAHİN, Çankırı Karatekin Üniversitesi Müh. Fak. Dekan Yard. OsmanNuri ŞARA, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şaban KÜÇÜKGÜMRAH, Tarım il  Müdürü Metin KARAOĞLANOĞLU, İlçemiz okul müdürleri, ilçe muhtarlarımız, ilçemiz esnafları, oda temsilcileri, belediyemiz ve kaymakamlık temsilcilerinin katılımıyla yapılan toplantıda Prof. Dr. Sabit ERŞAHİN tarafından sine vizyon gösterisi eşliğinde yapılan çalışma sonuçları hakkında bilgiler verildi. Ortaya konan sonuçlar hakkında karşılıklı görüşlerin sunulduğu ve katılımcıların kendi fikirleriyle renk kattıkları toplantı son derece verimli geçti.

 

Toplantı sonrası katılımcılar Yazı İşleri Müdürü Şerafettin USLU ile beraber Söğütsen Seramik fabrikasını ziyaret ederek yapılan yatırımı yerinde inceleme fırsatı buldular.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER