banner198

ÇABEM Öğrencilerinin Teşekkür Programı

ÇABEM de ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrenciler, hazırladıkları programla Belediye Başkanı İrfan Dinç e teşekkür etti.

ÇABEM Öğrencilerinin Teşekkür Programı
banner145

2011 yılında Çankırı Belediyesi bünyesinde hizmete açılan, Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezi (ÇABEM)’nde ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrenciler, hazırladıkları programla Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür ettiler.

 

ÇABEM’de aldıkları eğitim sonucunda 2012 Lisans Yerleştirme Sınavında başarı göstererek üniversiteye yerleşen 109 öğrenci ve velilerinin Terminal Düğün Salonu’nda hazırladığı programa; Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Meclis Üyesi Rafet Alemdar, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç, Mehmet Çayır ve öğretmenler katıldı.

 

 

Öğrenciler adına açılış konuşması yapan Satı Kaya, Belediye Başkanı İrfan Dinç’e verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni kazanarak Başkan Dinç’in mezun olduğu okulu okuyacağı için de ayrıca mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Kaya “Sayın Başkanım, ÇABEM’i kurarak siz bu bayrağı bizlere teslim ettiniz, Allah yüzümüzü kara çıkarmadı, başardık, şimdi biz de bu bayrağı bizden sonraki öğrencilere teslim edeceğiz.” diyerek konuşmasını bitirdikten sonra sözü Başkan Dinç’e bıraktı.

 

Teşekkür konuşmasından bir hayli etkilendiği ve duygulandığı gözlenen Başkan Dinç, “Çocuklarımıza, gençlerimize imkânlarımızı seferber ederek destek verelim ki iyi yetişsinler. Aileleri, ülkeleri ve dünya ile alakalı olarak üstlerinde taşıdıkları sorumlulukları yerine getirebilsinler. Bugün burada, başarı sağlayarak bizim ve ailelerinin emeklerini karşılıksız bırakmayan öğrencilerimize teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Unutmayın gençler, Allah zenginliği istediğine ama ilmi isteyene verir. İstediğiniz sürece ilim yolunuz hep açık olsun. ” diyerek öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

 

Program sonunda öğrenciler, ÇABEM’in mimarı Başkan Dinç’e çiçek ve plaketin yanında, hatıra bir hediye de takdim ettiler. Program, ÇABEM öğretmenlerinin kendilerine gurur yaşatan öğrencilerine başarı belgesi dağıtmasıyla son buldu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER