banner306
banner198

Çankırı AK Parti Büyük Zaferini İlan Etti

Çankırının yeni vekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz parti binası önünde toplanan vatandaşlara teşekkür etti.

Çankırı AK Parti Büyük Zaferini İlan Etti
banner145

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı üçüncü seçim zaferini büyük bir coşku ile kutladı.

Seçim zaferini ortak olmak için Ak Parti İl Başkanlığı önüne akın eden partililer sloganlar ve davul- zurna eşliğinde doyası eğlendi. Parti önündeki alan sığmayan vatandaşlar çay bahçesi ve çevresini tamamen doldurdu.

Ak Parti Çankırı milletvekili adayı İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Genel Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Ak Parti İl binasının önünde toplanan kalabalığa teşekkür konuşması yaptılar.

Sloganlar ve tezahüratlar eşliğinde konuşmalarını tamamlayan Şahin ve Filiz daha sonra parti ninasına geçerek tebrikleri kabul ettiler.

İLK KUTLAMA SKM’DE

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi seçim sonuçlarını an be an takip edilerek tüm sandıklardan gelen sonuçların toplandığı merkezdi. Merkezde kurulan on bilgisayar ilçe ve merkezden gelen seçim sonuçlarını dakika dakika bilgisayarlara aktarırken parti önündeki çay bahçesine kapalı devre  kurulan televizyon yayınıyla sonuçlar partililere anında aktarıldı. 

İlçelerden gelen yüksek orandaki oylar SKM’de büyük alkışlarla karşılanırken aşağıda toplanan kalabalık SKM’den yükselen alkışlara sloganlarla destek verdi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz sık sık SKM’ye gelerek son durumla ilgili bilgi aldılar.

Son ana kadar sandıkların tamamının açılmasını bekleyen Şahin ve Filiz sandıkların %92’lik oranda açılmasının ardından SKM’de çalışan görevlilerle  ilk tebrikleri kabul etti.

ÇİVİTCİOĞLU HEDEFİ TUTTURAMADI

Türkiye’de ilk beşe girmeyi hedefleyen Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, ilk beş hedefini tutturamadı.

Türkiye birinciliğini %69.63 ile elde eden Konya Teşkilatı olurken Çankırı Teşkilatı partilerinin en yüksek oy oranına ulaşan iller sıralamasında aldığı %65.65’lik oranla Türkiye 12.liğiyle yetindi.

İlk beşi ise Konya, Kahramanmaraş, Erzurum, Rize ve Malatya illeri girdi.

 

Haberi video eklenecek

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304