banner198

Çankırı Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarında

Köşe yazarımız Bahattin Ayhanın ilk oluşumunu başlattığı yazarlar ve sanatçılar grubu ilk etkinliğini Ankarada gerçekleştirdi.

Çankırı Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarında
banner145

Ankara, Altınpark’ta 20-24 Nisan tarihleri arasında açık olan 2. ATTM Travel Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı’nda Çankırılı Yazarlar ve Sanatçılar adına  ''Çankırı Turizm Gönüllüleri'' stanttı açıldı.

Köşe yazarımız Bahattin Ayhan’ın ilk oluşumunu başlattığı yazarlar ve sanatçılar grubu ilk etkinliğini Ankara’da gerçekleştirdi.

Çankırı Turizm Gönüllüleri standının ilginç açılış öyküsünü haber merkezimize anlatan Bahattin Ayhan, Fuar alanına açılıştan birkaç saat önce gittiğini, fuarda Çankırı standının olmadığını görünce yetkililerden rica ederek kendilerine Çankırı adına yer gösterilmesini istediğini belirtti. Fuar yönetimince kendilerine 6 metre karelik bir yer verilmesinin ardından hemen eve dönerek Çankırı’yla ilgili basılı ve görsel materyaller ile stant için gerekli malzemeleri toparladığını belirten Ayhan “Saat 14.00 de standı Çankırı posterleri,  birkaç yayın ve çok az sayıda broşür, harita ile donatmış olduk.  Şu an için tek sıkıntımız elimizde tanıtım broşürümüz kalmaması. Sanırım Kültür ve Turizm Müdürlüğü önümüzdeki 3 gün içinde bizi malzemesiz bırakmayacaktır” dedi.

Bahattin Ayhan, “STK’ların desteği olmasa, stand açılışını gerçekleştiremezdik” diyerek Çankırı standın açılmasında katkısı olan STK ve kuruluşlara da teşekkür etti.

Ayhan,”Her ne kadar standı gönüllüler olarak açtı isek de stant Çankırı standıdır, hepimizindir. Başta Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Çankırı Belediyesi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi, olmak üzere Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu, Çankırı Belediyespor, Ankara Çankırılı Kadınlar Derneği, Ankara Çankırı Gençlik Derneği, Karatekin Derneği’de etkinliğe katkı sağlamışlardır.

Bu arada Bahattin Ayhan’a köşe yazarlarımızdan Ömer Faruk Eryılmaz, Salti tuz fabrikasından numuneler ve Kurşunlu Termal Tesislerinin tanıtıcı malzemelerini temin ederek ve stantta durarak destek vermekte.

Ayhan,”Hemşerilerimizin ziyaretlerini beklemekteyiz. Bundan sonra da yazarlar ve sanatçılar olarak aktivitelerimize devam edecek” diye konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER