banner198

Çankırı Barosundan açıklama var!

Sitemizde yayınlanan ve Radikal gazetesinde yer alan “Kaleler AK Partinin Barolar Solun” başlıklı habere Çankırı barosundan açıklama geldi.

Çankırı Barosundan açıklama var!
banner145

1 Kasım 2012 tarihinde sitemizde yayınlanan ve Radikal gazetesinde yer alan “Kaleler AK Partinin Barolar Solun” başlıklı habere Çankırı barosundan açıklama geldi.

 

Çankırı Postası’nın Radikal gazetesini kaynak göstererek manşetten yayımladığı haberle ilgili sitemize açıklama gönderen Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu ilgili gazetede yayınlanan habere açıklık getirdi.

 

Konuyla ilgili Baro başkanlığından gönderilen açıklamayı noktası ve virgülüne dokunmadan yayıncılık ilkemiz ve cevap hakkı gereği okuyucumuzla paylaşıyoruz. 

 

İşte o açıklama;

 Çankırı Postası isimli internet gazetenizde ‘Kaleler Ak Partinin, Barolar Solun’ başlıklı 01.11.2012 tarihli haberinizde, Çankırı barosunun 06.10.2012 Tarihli Olağan genel kurulu seçiminde baro başkanlığını, CHP isimli parti desteği ile sol listenin kazandığı’ Radikal ‘isimli gazeteden alıntı yapılarak Çankırı kamuoyuna aktarılmıştır.

 

Söz konusu haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.  Genel kurulumuzda oy kullanan hiçbir avukat arkadaşımız siyasi veya başkaca ideolojik düşünce ve vesayet altında hareket etmemiştir. Böyle bir taraflılık olmamıştır. Çankırı Barosunun tarafı bellidir. Bizim Tarafımız; İnsan Haklarıdır, Hukuk Devletidir, Tam bağımsız, tam tarafsız adil yargılamadır. Bizim tarafımız; Anayasamızın değişmez maddelerinde yer alan değerlerden taviz vermeyen bağımsız Türkiye’dir. Bizim Tarafımız Misak-ı millidir.

 

Çankırı Barosu sağa – sola yalpa yapmadan, hiçbir siyasi yapının veya grubun arka bahçesi olmamıştır ve de olmayacaktır. Baromuzdaki seçim sonuçlarını kendi siyasi zaferleriymiş gibi kamuoyuna aktaran  kişi ve grupların söylemleri tamamen kamuoyunu aldatmaya yöneliktir. Çankırı Barosuna kayıtlı hiçbir avukatın Efendisi olmadığı gibi Kölesi de yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

                                                                          ÇANKIRI BARO BAŞKANI

                                                                               Av ERKAN KÖROĞLU

 

Açıklamayla ilgili 01 Kasım 2012 tarihinde sitemizde yer alan haberi okumak için linke tıkla.

 

Kaleler AK Partinin Barolar Solun

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER