banner198

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Bayram Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Bayram Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç Bayram Mesajı
banner145

Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğimiz, manevi ikliminden hep birlikte istifade etmeye çalıştığımız Ramazan ayının sonuna gelerek bir bayram daha görmenin sevincini yaşamaktayız.

Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve iftar sofralarıyla, yeni gönül köprülerinin kurulmasını ve hemşerilerimizin birbirlerine daha da yakınlaşmalarını üst seviyede sağlayarak halkımızdan tam not aldığımızı düşünmekteyim. Çankırılıların etkinliklere olan ilgi ve duyarlılığının muhteşem olduğunu iftiharla söylemek istiyorum. Allah izin verirse, önümüzdeki yıl Ramazan ayında tüm Çankırılılarla iftar yapacağız.

Bu yıl Ramazan’da, özlemini duyduğumuz; paylaşma, kaynaşma, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çok güzel örneklerine şahit olduk. Bu duygularla Yüce Rabbim bizi bayrama ulaştırdı ve bu gün daha büyük bir anlam kazandı.

Çankırılılar ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutlar, bu anlamlı günün en güzel duyguları beraberinde getirmesini ve sevdiklerinizle birlikte huzur dolu nice bayramlar yaşamanızı dilerim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER