banner198

Çankırı belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürüyor.

Çankırı Belediyesi’nin eğitime destek çalışmaları devam ediyor.

Çankırı belediyesi eğitime verdiği desteği sürdürüyor.
banner145

Çankırı Belediyesi’nin eğitime destek çalışmalarına devam ediyor

Belediye Meclis Üyeleri Rafet Alemdar, Mithat Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Haskılıç’la birlikte Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na giden Belediye Başkanı İrfan Dinç öğrenicilerin eğitiminde kullanılmak üzere bir adet projeksiyon cihazı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 30 adet kabanı Okul Müdürü Hüseyin Çakır’a teslim etti.

Yardım malzemelerinin tesliminin ardından öğretmenler odasına geçilerek belediye heyeti ve öğretmenler karşılıklı olarak var olan sıkıntıların nasıl giderilebileceği konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Burada konuşan Belediye Başkanı İrfan DinçÇankırı Belediyesi olarak sınırlı imkanlara sahip olmamıza rağmen eğitime, öğretime ve okullarımıza gücümüzün yettiği yere kadar katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Şahsen ben bu yardımları vebal ve sorumluluk olarak görüyorum. Ama bu yardımları Belediyemizin kısıtlı imkânlarıyla karşılıyoruz. Gönül ister ki; bütün okullarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilelim. Cumhuriyet İlköğretim Okulumuzun talebi doğrultusunda 30 kaban ve 1 adet projeksiyon cihazı yardımında bulunuyoruz. İnşallah bu okulumuza ilerleyen zamanlarda daha çok yardım etmeyi düşünüyoruz. Bundan sonra da eğitime destek programımız, hedeflediğimiz ölçüde devam edecek” dedi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Çakır ve okul öğretmenleri de okullarına sağladıkları katkılardan dolayı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER