banner198

Çankırı Belediyesinin eğitime verdiği destek devam ediyor

Çankırı Belediyesinin ilköğretim okullarına yönelik eğitime destek kampanyası devam ediyor.

Çankırı Belediyesinin eğitime verdiği destek devam ediyor
banner145

Çankırı Belediyesinin “Eğitime Destek Tam Destek” adı altında başlattığı ilköğretim okullarına yönelik kampanya devam ediyor.

 

Çankırı Belediyesi Okullara projeksiyon cihazı yardımı kapsamında son olarak Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezine projeksiyon cihazı hediye etti.

 

Belediyenin, Okullarının ne zaman bir eksiği olsa yardımlarına koştuğunu belirten Okul Müdürü Resul Ayhan “Bütün okulların projeksiyon cihazına ihtiyacı olduğunu biliyorum. Ama bizim oklumuzun çocukları sözlü olarak öğrettiklerimizi çok çabuk unutabiliyorlar. Fakat görsel eğitim materyalleri ile bilgileri hafızalarında canlandırabiliyorlar. Öğrenimleri kolay ve kalıcı oluyor. Böylesine önemli bir eksiğimizi giderdikleri için öğrencilerim, velilerim ve öğretmenlerim adına başta belediye başkanı İrfan Dinç ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi.

 

Okul yönetimini özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Burada bulunan bütün öğrencilerin bizim gönlümüzde ayrı bir yeri ve değeri var. Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi yönetimi ve öğrencilerinin bu güne kadar hep yanlarında olduk, bundan sonra da olacağız” diye konuştu.

 

Daha sonra çocukların yanına geçen Belediye Başkanı İrfan Dinç, bütün çocuklara şeker ve balon dağıtarak bazılarıyla sohbet etti. Projeksiyon cihazını Okul müdürü Resul Ayhan’a takdim eden Başkan Dinç daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bilindiği üzere Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, İlimizde ağır ve orta düzeyde zihinsel engelli öğrencilerin öğrenim gördüğü bir eğitim merkezi. Burada eğitim gören bütün bireyler maddeden çok manevi desteğe ihtiyaç duyarak sınıflarının pencerelerinden kendilerini ziyaret edecek, yanaklarını okşayacak birilerini bekliyorlar.

 

Ziyarete Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Meclis üyeleri Rafet Alemdar, Bayram Çağlar ve Belediye Başkan Yardımcısı Tuncay Haskılıç’tan oluşan heyet katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER