banner198

Çankırı Belediyesinin milli bayram coşkusu devam ediyor

Gençler meydanda 19 Mayısı doyasıya kutladı

Çankırı Belediyesinin milli bayram coşkusu devam ediyor
banner145

Çankırı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 2.si düzenlenen “Gençlik Şöleni”nde sahne alan sanatçılar Gökhan Tepe, Tual Sezi ve Nazlı Hamarat, Belediye Meydanı’nda verilen konserde Çankırılılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç’in katıldığı konserde sahneye ilk olarak çıkan Tual Sezi, farklı tarzı ile Çankırılıları hayran bırakırken, Nazlı Hamarat sahne şovu ile göz doldurdu. Son olarak sahneye çıkan pop dünyasının tanınmış ismi Gökhan Tepe ise, gençlerin sevgi seli arasında şarkılarını seslendirdi.

 

Sanatçılara tuz lambası hediye eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, şanlı destanların yazıldığı gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığı konuşmasında gençlere seslenerek “Sizler aydınlık fikirlerinizle, açık ufkunuzla, inançlı duruşunuzla ülkemizi layık olduğu yere taşıyacaksınız. Sizlere çok büyük işler düşüyor. Hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Halkın yoğun katılım gösterdiği konser büyük alkış alırken, dudaklardan dökülen şarkılarla yediden yetmişe herkes o gün gençti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER