banner198

Çankırı Belediyesporlu Futbolcular sıkıntılarını paylaştı!

Kulüp Başkanı Sevda Şirecinin istifasının ardından Çankırı Belediyespor kulübünün ortaya düştüğü içler acısı durum kamuoyunu derinden etkilemeye devam ediyor.

Çankırı Belediyesporlu Futbolcular sıkıntılarını paylaştı!
banner145

Kulüp Başkanı Sevda Şireci’nin istifasının ardından Çankırı Belediyespor kulübünün ortaya düştüğü içler acısı durum kamuoyunu derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak futbolcular İsmail Hakkı Karadayı Kamp Eğitim Merkezinde basın mensuplarına sıkıntılarını dile getirdiler.

Takım kaptanı Serhat tarafından yapılan açıklamada; "mevcut durumun devam etmesi halinde antrenmanlara çıkmayacaklarını sadece maçlara çıkıp mücadelelerini sahada sürdüreceklerini" söyledi.

Yüz ifadelerinden oldukça moralsiz görünen futbolcular yaptıkları açıklamanın devamında “Bu gün ki sabah kahvaltısını ekmeksiz yaptık. Kurban bayramında iki antrenörümüz parasızlıktan memleketine gidemeyerek burada kaldılar. Ortada Genel menajer İzzet Gümüş dışında muhatap alacağımız bir yönetici bulamıyoruz. Yönetim kongresi de gerçekleşmedi. Kulüpteki durum belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bu şartlar altında biz son iki maçımıza her ne olursa olsun çıkıp oynayacağız ama bu şekilde nereye kadar dayanabiliriz onu bilmiyoruz” şeklinde konuştular.

Toplantı sonrası görüştüğümüz takımın emektar futbolcusu Erol gelinen noktayla ilgili her şeyi söylediklerini belirterek "başka söyleyecek bir sözüm kalmadı" demekle yetindi. Erol’un Fotoğraf karemize yansıyan hali yaşadığı haksızlığın beraberinde getirdiği gerginliğin adeta bir yansıması niteliğindeydi.

Basın toplantısının ardından teknik direktör Mehmet Fahir Genç ile yaptığımız ayaküstü sohbette; “Şu an için söyleyecek bir söz bulamıyorum. Yaşanan olumsuzluklar ortada ve bunu sizler en yakından takip ediyorsunuz. İlerleyen günlerde basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunu bilgilendireceğini” söyledi. Fahir hoca bir sorumuz üzerine” Erzurumspor deplasmanına futbolcu ve teknik ekiple birlikte toplam 26 kişiden oluşan bir kafileyle gittiklerini" sözlerine ekledi.

Ekmek yok! Su yok! İnternet yok!

Kamp Eğitim Merkezinde futbolcular tarafından düzenlenen basın toplantısının ardından takımın yiyecek ve içecek konusunda ihtiyacının dışında kampta internet bağlantısının da kesik olduğunu öğrendik. Yaşanan bu durum bizlere İsrail’in Filistinlilere uyguladığı Tecrit politikasını hatırlattı. Bilindiği üzere İsrail saldırıları sonrası gıda sıkıntısı yaşayan ve dünyayla bağlantısı kesilen Gazze’de hayat durma noktasına gelmişti.

NOT: Video görüntüleri ilerleyen saatlerde eklenecek!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER