banner198

Çankırı Çayırpınar Köylüleri İftarda Buluştu

Bolluk ve bereket ayı olarak bilinen Ramazan-ı Şerif İstanbul da yaşayan Çankırı Merkez Çayırpınar köylülerini iftar sofrrasında buluşturdu.

Çankırı Çayırpınar Köylüleri İftarda Buluştu
banner145

Bolluk ve bereket ayı olarak bilinen “Ramazan-ı Şerif” İstanbul’ da yaşayan Çankırı Merkez Çayırpınar köylülerini Kartal’da düzenlenen iftar sofrasında bir araya getirdi.

 

Çankırı dernek yönetimi ve İstanbul’da bulunan gönüllülerce organize edilen programa oldukça yüksek bir katılım sağlanırken Ankara, Çankırı ve diğer illerden de geceye davetliler katıldı. İftarda aynı çorbadan tatmanın keyfini ve bereketini yaşayan Çayırpınarlılar bu vesileyle birbirleriyle hasret giderdi

 

Gecede Sinevizyon gösterileri eşliğinde yapılan dernek çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı. Dernek yönetimince “Katılımcıların taleplerinin güzel olması bu tür organizasyonların daha da şevkle yapılacağının bir göstergesi olmuştur.” denildi.

 

Gurbette yaşayan hemşerilerinin bu ilgisinden oldukça memnun olduğu gözlenen Çayırpınar Köyü Dernek Başkanı Muammer Öztürk, programa katılan ve katkıda bulunan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER